Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tényleg lehet olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg lehet olyan, hogy valaki annyira nem akar megnősülni, hogy azt mondja: "akkor keress valakit, aki elvesz"?

Figyelt kérdés
Hihetetlennek tartom, hogy valaki ennyire ódzkodjon attól, hogy hivatalossá tegye a kapcsolatát.
2019. ápr. 25. 20:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elején megbeszéltétek és most nem akar házasodni, akkor hagyd ott a fenébe, becsapott. Igenis rengeteget számít, hogy a férjed áll melletted vagy csak a pasid.
2019. ápr. 26. 07:23
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
24 éves nőként mondom, hogy semmi de semmi értelme nincs a házasságnak. Legalábbis az én látásmódom szerint nincs. Ha két ember együtt akar lenni azok együtt vannak. Sokan azt hiszik, hogy a házasságkötés napjával minden mennyire jobb lesz, pedig ugyanaz marad minden. Sőt sokan nem azért házasodnak mert ezt akarják, hanem mert x éve együtt vannak és már kéne... Ha szeretsz valakit legyél vele, de ehhez nem kell egy papír.
2019. ápr. 26. 07:36
 13/17 A kérdező kommentje:

"Gondolom az elején te sem azt a viselkedést ígérted, amit most mutatsz."

Hát, csoda, hogy 7 év után már merek róla beszélni, hogy nem erről volt szó? Vagy ez is probléma már?

2019. ápr. 26. 12:23
 14/17 A kérdező kommentje:
12#, szuper, hogy szerinted nincs értelme. Ezek szerint összeillenél az én barátommal. Kár, hogy idősebb is vagyok nálad és nekem fontos (lett volna...)
2019. ápr. 26. 12:26
 15/17 anonim ***** válasza:
57%

Valahol van abban igazság, hogy nem a papíron, a gyűrűn és a névváltoztatáson múlik.

Mindezek mellett is lehet ugyanolyan szаr.

2019. ápr. 26. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen. Sok pasi fosik az elköteleződéstől. Addig jó a csaj amíg van kit dugni, de ha már hivatalosan fel kéne vállalni akkor dobbantanak, kifogásokat keresnek stb.

Nem egy olyat ismerek aki még arra is rávette a csaját, hogy gyereket szüljön házasság nélkül (pedig a nő akart házasságot), de a pali telebeszélte a fejét, hogy persze, lesz esküvő, de előbb legyen gyerek, legyen család, ő amúgy is papír nélkül szereti őket bla bla. Várhat még az az esküvő, nem olyan fontos. Pár hónappal, vagy fél, 1 évvel a gyerek születése után le is léptek. Egyiket se érdekli a saját gyereke, és eszük ágában sem volt soha elvenni a párjukat. Nekik kell a szabad életük.

Az exvőlegényem is arra akart rávenni, hogy előbb legyen gyerek, majd ráér a házasság, nem is olyan fontos, anélkül is szeret stb stb. Abból nem evett. Otthagytam a francba. Amúgy meg is csalt, szóval marhára semmilyen szerelem nem volt.

Azóta férjhez mentem, olyan férfihoz aki felvállal törvényesen is, és nem szaporodástól tette függővé, hogy a felesége legyek.

2019. ápr. 26. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet. De en okyat is lattam hogy az egyik nonel ez volt a szoveg egy masikat meg elvett a pasi. Szoval vagy az intezmennyel van baja, vagy csak siman nem szeret elegge.
2019. ápr. 29. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!