Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Te mennyi idő után, minek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te mennyi idő után, minek a hatására kérted meg a barátnőd kezét?

Figyelt kérdés
Mi volt az a fordulópont, amikor azt gondoltad, itt az ideje az eljegyzésnek?
2019. ápr. 24. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Mi már nagyon is egybe tartoztunk. Lánykéréskor is már együtt laktunk, házat, gyereket akartunk. Annyi közös terv volt/van, hogy feleslegesnek tartottuk éveket várni. Már 4 éve házasok vagyunk.
2019. ápr. 24. 13:16
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Én lány vagyok de remélem nem gond hogy írok. Párom 3 év után csak úgy spontán ( nem volt alkalom) kérte meg a kezem. Nagyon meglepődtem mert nem számítottam rá. De örültem nagyon. Ezzel mondta, hogy érzéseit, szándéka komolyságát szerette volna kifejezni illetve kevésnek tartotta hogy csak a barátnője vagyok. Jobb érzés is jegyben járni :) Még tanultunk anyagilag se akartunk szülőkre támaszkodni így rá másfél évre lett a hivatalos eljegyzés a családdal. Ezután ugyancsak építgettük az életünk és a hivatalos eljegyzés után két évvel volt tavaly nyáron az esküvőnk :)
2019. ápr. 24. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is nő vagyok, de azért elég jól tudom a párom álláspontját. Igazából nálunk az első perctől kezdve egyértelmű volt, hogy együtt fogunk maradni. Nem volt semmilyen fordulópont. Először talán 2 hét után kérte meg a kezemet, persze poénból. A valódi lánykérés meg akkor volt, amikor egyetem után mindketten rendeződtünk anyagilag, és megengedhettük magunknak az esküvőt. 3 év után történt, akkor már másfél éve együtt éltünk. De ha lett volna egy csomó lóvénk akkor szerintem simán összeházasodtunk volna pár hét után is. Inkább én voltam aki húzta a házasság dolgot, mert annyira azért nem fontos dolog, hogy az összes félretett pénzünket feléljük rá.
2019. ápr. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!