Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik házasodni akartatok, de a párotok nem. Hogyan nyugodtatok bele ebbe?
Bele ne nyugodj.
Amíg nincs esküvő addig nem adsz neki semmit.
Vagy te előre oda adod a pénzt a szerelőnek? Vagy miután kész a munka?
Normális ember csak akkor fizet, ha kész a munka vagy sosem lesz semmije.
Sehogy, végül más okok is voltak, de otthagytam. Nem lennék senkinek a barátnője egész életemben. Eleinte még azt mondta, szeretne majd feleségül venni, aztán később már kezdte keresni a kifogásokat, hogy drága, meg hogy majd 30 felett...stb. Annak ellenére, hogy soha nem akartam puccparádé esküvőt, és ezt neki is megmondtam. Meg hogy majd előbb szüljek pár gyereket, majd utána esküvő....Ez pláne kizárt. Eleve nem voltam benne, hogy akarok gyereket, házasságon kívül meg eleve nem szültem volna. Na szóval lényeg, hogy egyáltalán nem egyeztek az elképzeléseink a jövőt illetően, már meghoztam a döntést, hogy véget vetek a dolognak, plusz kiderült, hogy megcsalt, így ezzel együtt otthagytam.
4 évre rá jöttem össze a férjemmel, és 1,5 év után össze is házasodtunk. Minden szinten boldogabb vagyok vele, és jó döntés volt az exet otthagyni. Soha nem törődtem volna bele a dologba, egyszerűen ez nem passzol hozzám, nem én vagyok, hogy törvényes elkötelezettség nélkül együtt éldegéljek valakivel 70-90 évig.
Mindkettőnknek arra volt igénye, hogy házaspárként éljünk, egymás hivatalos hozzátartozóiként, ne pasim-csajom kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!