Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik házasodni akartatok, de a párotok nem. Hogyan nyugodtatok bele ebbe?
2-es, mi lenne, ha a kérdésre válaszolnál?"
Mert neked egy papír jelenti az elköteleződést.
Én ennél a kérdésnél a kapcsolat elején annyira át lettem vágva. Mert ő akar házasságot, ő szeretne gyereket, ezzel hitegetett évekig. Aztán 8 év kapcsolat után sarokba lett szorítva, hogy én 30 évesen azért szülnék legkésőbb, de előtte házasság, amit korábban többször megígért (majd ha végzel az egyetemmel, majd ha fix munkahelyed van, majd ha elég pénzt keresünk egy házassághoz, majd ha...). Megtettem mindent, de még élettársi viszonyra se volt hajlandó bejelenteni (5 évig együtt éltünk), mert tuti kisemmizném válásnál, elvenném mindenét, hajléktalanná tenném.
Ekkor azért rájöttem, hogy több mint 8 év alatt nem sikerült megismernie annyira, hogy felfogja mogyorónyi agyával, hogy én csak családot szeretnék vele házassággal-gyerekkel, több volt a fizum mint az övé. (Ebből is volt bőven probléma.) Ő szórta a pénzt, én tartalékoltam, de tuti én kisemmizném, holott alig volt valamije.
Feladtam, szakítottam, majd visszafogadtam hülye módon 2 hónapra (mert minden lesz, amit csak kérek, ne hagyjam el), majd 2 hónap után elkezdte mondogatni, hogy ő sose akart házasságot-gyereket, ő hazudott végig a kapcsolatnál, különben elhagytam volna.
Így is elhagytam, de megtanultam azt, hogyha egy férfi azt mondja, hogy házasság-gyereket szeretne, attól még lehet gerinctelen, aki csak hiteget téged. Utána 1 évre rá összejöttem valakivel, akinek nem voltak ilyen üldözési mániái.
Hú utolsó, ez durva.
Amúgy ez a rész nagyon ismerős (leszámítva a gyerek részt, azt nem akar egyikünk sem)
"Ő akar házasságot, ő szeretne gyereket, ezzel hitegetett évekig (...) majd ha végzel az egyetemmel, majd ha fix munkahelyed van, majd ha elég pénzt keresünk egy házassághoz, majd ha..."
Pontosan ezt csinálja itt is... És az utolsó pont, amit kitűzött is elmúlt 2 éve.
En minden rosszindulattol mentesen, (mert sajnos lattam mar közeli baratnonel, hogy milyen rossz ez a helyzet, szoval eszembe se lenne barkibe belerugni, aki igy van, ugyanezeket kerdeztem tole es mondtam el neki, amiket itt) nem szoktam erteni, hogy ilyenkor mire varnak az emberek. Talan 1-2 ev meg belefer, ha tenyleg van realitasa az ilyen dolgoknak (pl. te is latod hogy anyagiak miatt varni kell vagy epp koltozesben vagytok es eskuvo elott tartalekolni kene), de 5-6-7-8 eves kapcsolatban, hogy lehet "hitegetni" a masikat meg igergetni neki? Csak azert tud ilyet csinalni, mert van kivel. Ott kell hagyni a francba az ilyen csavot, mert o NEM akar hazasodni. Ha egy ferfi, akinek meg van minden lehetosege, rendben is vagytok minden teren, van hol lakni, es az eskuvo se juttatna titeket koldusboltra, nem tesz semmit, mikozben azt mondja, hogy "jaj o persze akar hazasodni, 2-3 ev mulva szeretne es hogyne akarna" az a faszi nem akar hazasodni. Ha 2 ev telt el a legutobbi datum ota, akkor o nem akar hazasodni. Az ilyen faszik csak az igazit varjak az ilyen 4-8 eves kapcsolatokban, mert kozben is minden megvan nekik. Van allandosag, kaja, szex, kozos elet, de o nem akarja ebbe belekotni magat. Nem egy ilyet lattam. Lany 4-5-6-7 evig var, hallgatja a szokasos "benne van a tervekben, persze hogy akarom, 5 evene belül jo lenne (amit elhallgat az az a resz hogy "jo lenne csak igazabol nem hiszem hogy veled"), marhasagokat (mar eleve 1-2-3 eves kapcsolatban, aztan telik az ido, de megsincs semmi. Fiatalember persze mindig elmondja, hogy o abszolut akar hazassagot (esetleg vesz is egy gyurut hogy csönd legyen utana), de megse tortenik semmi. Aztan a lany ott van, hogy a huszas evei nagy resze eltunt, meg a csavo is vele, mert az kozben megtalalta az igazit, es lam... uj barino 1 ev utan mar a feleseg, es baba is a pocakban hamarosan. A lassan harmincas exbaratno meg csak les mint hal a szatyorban, es nem erti, hogy miert nem vele.
Sajat tapasztalataim alapjan a ferfi, ha tenyleg akar es tenyleg veled akar, akkor hazasodni fog, amint megfeleloek a korulmenyek. Mi eloszor nagyjabol masfel, keteves kapcsolatban tudtuk megnyitni a temat. En elmondtam, hogy mit szeretnek, elmondtam, hogy mire nem vagyok hajlando, o elmondta o hogyan latja, megegyeztünk es aztan kituztuk az eljegyzest, es utana az eskuvot is, es elkezdtük a szervezeseket. De ha most ettol a beszelgetestol szamitva 2 evvel meg mindig ott tartanank, hogy csak annyit mond, hogy o is szeretne, persze, de 2 ev alatt se lett semmi, biztos hogy nem vartam volna ra, es varnek ra meg 2-3 evet.
Senkinek nincs annyi ideje, hogy ilyen faszik pazaroljak kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!