Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon elfog jegyezni egyszer?
Szerintem azóta már úgy van vele, hogy minek? Vele vagy, gyerek van, akár házasok vagytok akár nem.. lehet hogy neki ez nem fontos annyira.. Butaság volt szólni hogy láttad a gyűrűt,ezzel halasztottad az egészet amíg már feleslegessé nem vált számára.
2019. márc. 1. 22:41
2/11 A kérdező kommentje:
Házasok hivatalosan nem vagyunk csak hivatalosan élettársak.Kislányunk októberben szuletett.Mindenunk megvan,csak rettenetesen bánom,hogy elszúrtam akkor.
Sok ember egyszerűen nem tartja fontosnak a házasságot. Szerintem szép dolog, hangulata van, de sokaknak nyűg. Ez nem jelenti azt hogy nem szeret de van gyerek,gondolom laktok is valahol, megvan neki a csalad stb. Lehet úgy van vele hogy minek. Ezen nem éri meg össze veszni azt gondolom de azt megkérdezheted hogy neki fontos-e, tervezi-e ilyesmi. Erőltetést nem ajánlom.
2019. márc. 1. 22:54
Ha ennyirol nem tudtok beszelgetni, akkor hogy mertel vele gyereket vallalni?
2019. márc. 1. 22:58
Én megbeszélném vele, elmondanám őszintén, hogy szívesen házasodnék is, szívesen veszem ha mégis eljegyez, de ne vegye erőltetésnek, ha ő mégsem akarja ezt már, beszéljünk róla, mondja el mit gondol a kérdésről, milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban.
A saját kapcsolatomban ez így működne, mi így kommunikálunk egymással, ha ti máshogy, burkoltabban, vagy esetleg még nyíltabban, akkor igazítsd ahhoz, szerintem mindenképpen érdemes megbeszélni.
2019. márc. 1. 23:36
Bocsi, de ez akkora kifogásnak tűnik nekem, mint egy ház. Mármint az, hogy azért nem jegyzett el, mert megtaláltad a gyűrűt... HA valóban el akart volna jegyezni, max. nevettetek volna egy jót miután rátaláltál és úgy húzza az ujjadra a gyűrűt, vagy HA azóta is égne a vágytól, hogy a felesége legyél, 3 év meg egy gyerek után már régen megkért volna.
Megkérni szerintem semmiképp ne kérd meg te az ő kezét, de kommunikálni kommunikálhatnátok egymással. Kérdezd meg, hogy mik a tervei a jövőre, akar-e még házasodni.
2019. márc. 2. 19:47
Hogyha már hivatalosan is be vagytok jegyezve élettársi kapcsolatnak, nagy valószínűséggel nem gőg eljegyezni. Meg van mindene ami egy házasságban meg szokott lenni. Gyerek, meleg vacsora, fedél a feje felett, nő akihez lehet menni, stb. Ezek hiánya ösztönözné arra, hogy megkérdem. Valamint egyszer már le is lőtted véletlen, emiat valószínűleg úgy van vele hogy úgyis tudod mik a szándékai, akkor minek csináljon bármit is. Szerintem eljegyezni nem fog, legalábbis meglepetésből nem. Ülj le vele és beszéljetek meg, hogyan tovább, hajlandó e összeházasodni veled.
2019. márc. 3. 14:39
Nem fog* előző vagyok. Bocsánat, telefon 🙄
2019. márc. 3. 14:40
Bocsi az offért; am van valami különbség a hivatalosan házas, meg a hivatalosan élettárs között? Nekem spec fogalmam sincs, h lenne, lehet ő is így van vele, h házastárs vagy élettárs tökugyanaz, ezért eszébe se jut, hogy megkérjen.
2019. márc. 4. 17:24
Lehet meggondolta, mégse kötné le magàt ilyen formàban. ( szakítàs esetén nem kell vàlni). Végül is ott vagy, együtt éltek , kap meleg kajàt, szexet, gyereket is szültél a kapcsolatba a pasidnak,, minek venne el...
Úgy rémlik a hàzastàrs meg az élettàrs nem ugyanaz. Jogilag semmiképp. Nem véletlen màs a nevük is.
2019. márc. 5. 01:49
Kapcsolódó kérdések: