Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon elfog jegyezni egyszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon elfog jegyezni egyszer?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párommal 5éve vagyok együtt,nagyon szeretjuk egymást.Született már egy kislány is,de mégis elégtelennek érzem a kapcsolatom.3ével ezelőtt megakarta kérni a kezemet,de lebukott,megláttam a gyurut a szekrényében egész véletlenül,így akkor azt a gyurut ide adta.Azt mondta,majd legközelebbi alkaommal újraszervezi a dolgokat.Azóta semmi,ennek már 3éve.Szerintetek lesz még belőle valami vagy hagyjam rá.Kérjem meg én az ő kezét?
2019. márc. 1. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem azóta már úgy van vele, hogy minek? Vele vagy, gyerek van, akár házasok vagytok akár nem.. lehet hogy neki ez nem fontos annyira.. Butaság volt szólni hogy láttad a gyűrűt,ezzel halasztottad az egészet amíg már feleslegessé nem vált számára.
2019. márc. 1. 22:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Házasok hivatalosan nem vagyunk csak hivatalosan élettársak.Kislányunk októberben szuletett.Mindenunk megvan,csak rettenetesen bánom,hogy elszúrtam akkor.
2019. márc. 1. 22:47
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Sok ember egyszerűen nem tartja fontosnak a házasságot. Szerintem szép dolog, hangulata van, de sokaknak nyűg. Ez nem jelenti azt hogy nem szeret de van gyerek,gondolom laktok is valahol, megvan neki a csalad stb. Lehet úgy van vele hogy minek. Ezen nem éri meg össze veszni azt gondolom de azt megkérdezheted hogy neki fontos-e, tervezi-e ilyesmi. Erőltetést nem ajánlom.
2019. márc. 1. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha ennyirol nem tudtok beszelgetni, akkor hogy mertel vele gyereket vallalni?
2019. márc. 1. 22:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én megbeszélném vele, elmondanám őszintén, hogy szívesen házasodnék is, szívesen veszem ha mégis eljegyez, de ne vegye erőltetésnek, ha ő mégsem akarja ezt már, beszéljünk róla, mondja el mit gondol a kérdésről, milyen érzései vannak ezzel kapcsolatban.

A saját kapcsolatomban ez így működne, mi így kommunikálunk egymással, ha ti máshogy, burkoltabban, vagy esetleg még nyíltabban, akkor igazítsd ahhoz, szerintem mindenképpen érdemes megbeszélni.

2019. márc. 1. 23:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de ez akkora kifogásnak tűnik nekem, mint egy ház. Mármint az, hogy azért nem jegyzett el, mert megtaláltad a gyűrűt... HA valóban el akart volna jegyezni, max. nevettetek volna egy jót miután rátaláltál és úgy húzza az ujjadra a gyűrűt, vagy HA azóta is égne a vágytól, hogy a felesége legyél, 3 év meg egy gyerek után már régen megkért volna.

Megkérni szerintem semmiképp ne kérd meg te az ő kezét, de kommunikálni kommunikálhatnátok egymással. Kérdezd meg, hogy mik a tervei a jövőre, akar-e még házasodni.

2019. márc. 2. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Hogyha már hivatalosan is be vagytok jegyezve élettársi kapcsolatnak, nagy valószínűséggel nem gőg eljegyezni. Meg van mindene ami egy házasságban meg szokott lenni. Gyerek, meleg vacsora, fedél a feje felett, nő akihez lehet menni, stb. Ezek hiánya ösztönözné arra, hogy megkérdem. Valamint egyszer már le is lőtted véletlen, emiat valószínűleg úgy van vele hogy úgyis tudod mik a szándékai, akkor minek csináljon bármit is. Szerintem eljegyezni nem fog, legalábbis meglepetésből nem. Ülj le vele és beszéljetek meg, hogyan tovább, hajlandó e összeházasodni veled.
2019. márc. 3. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem fog* előző vagyok. Bocsánat, telefon 🙄
2019. márc. 3. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért; am van valami különbség a hivatalosan házas, meg a hivatalosan élettárs között? Nekem spec fogalmam sincs, h lenne, lehet ő is így van vele, h házastárs vagy élettárs tökugyanaz, ezért eszébe se jut, hogy megkérjen.
2019. márc. 4. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Lehet meggondolta, mégse kötné le magàt ilyen formàban. ( szakítàs esetén nem kell vàlni). Végül is ott vagy, együtt éltek , kap meleg kajàt, szexet, gyereket is szültél a kapcsolatba a pasidnak,, minek venne el...

Úgy rémlik a hàzastàrs meg az élettàrs nem ugyanaz. Jogilag semmiképp. Nem véletlen màs a nevük is.

2019. márc. 5. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!