Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve együtt vagyunk. El fog valaha jegyezni?
Ő is ennyire fiatal?
Beszéltél már erről vele, mik tervei?
Az lenne a legbiztosabb.
Na ilyen barátnő kellett volna nekem is, aki 14 éves korától velem marad és velem is akarja lekötni az életét.
Volt, csak egy riherongy lett. A fél város átment már rajta.
Mégis minek jegyezne el?8 éve együtt vagytok, együtt is éltek mostmàr, azzal semmi nem vàltozna.
Én 34 éves vagyok, 4 éve együtt is élünk, de itt eljegyzés soha nem lesz, mégis boldogok vagyunk, jól élünk.
Kérdezd meg amúgy tőle.
Hasonló korban vagyunk, több mint 6 éve együtt. Idén nyáron házasodunk... Én azt tudom neked mondani, hogy ha el akart volna jegyezni már megtette volna, ugyanis az nem egy nagy kötelék, addig míg ki nem tűzitek az esküvő dátumát. Mivel együtt is éltek, mindent megkap, mosol főzöl takarítassz rá, megvan az otthon ahova minden nap hazamegy, van minden este kivel lefeküdni, elkényelmesedett. Két opció van:
1. Lehet, hogy már nem fog megkérni, vagy legalábbis egy jó darabig nem. (Vagy megpróbál rávenni teged nyomás hatására, hogy jegyeztessétek be élettársi kapcsolatnak).
2. Lehet, hogy tervben van, csak még fiatalok vagytok, nem tudjátok magatokat úgy ellátni, stb stb, és stabilizálni akarja a dolgokat, majd aztán elgondolkozik rajta.
Ne helyezd nyomás alá, de beszéljetek róla együtt. Nálunk gyakorin ezt nem fogod tudni kideríteni, csak nála.
Ha gondolod beszélgethetünk privátban.
23N/25F
Utolsónak igaza lehet.
Tipikus kapcsolati “modell” amikor a kényelmesben várja az igazit.
Írj róla meg a kapcsolatról pár konkrétumot, mert így nem lehet érdemi választ adni.
Dolgoztok már, vagy a szüleitek pénzéből játszotok együttélősdit? Stabil a kapcsolatotok, vagy folyton marjátok egymást? Hasonlóan gondolkoztok az életről, együtt tervezitek a jövőt? Nem érzi úgy, hogy kimaradt valami az életéből, hiszen csak veled járt eddig?
Legalább néhány alapvető dolgot írj le, mert addig senki se fog tudni hasznosat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!