Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 8 éve együtt vagyunk. El fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éve együtt vagyunk. El fog valaha jegyezni?

Figyelt kérdés
22 évesek vagyunk, együtt is élünk már.
2019. febr. 20. 08:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem, bár elég fiatalok vagytok.

Én már letettem róla nagyjából... 25/N, 6 éve együtt, barátom lassan 35...

2019. febr. 21. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
#11 Te már írtál ki ide kérdést erről, ahol világosan leírták, hogy a csávód sose fog elvenni, ráadásul még öreg is hozzád. Ennek ellenére vele vagy. Mit mártírkodsz akkor?
2019. febr. 22. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Senki nem írta, hogy öreg hozzám.

Ez nem mártírkodás, hanem tényközlés. Nem mond semmit, a letettem róla rész?

2019. febr. 22. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

#13 De, csak vagy te vagy egy hozzád hasonló sorsú leányzó töröltette a válaszok egy részét :)

Lemondani arról szoktak az emberek, amit nagyon szeretnének, amire vágynak az életben. Ez a "tény". Meg az is tény, hogy sose leszel több egy élettársnál, mert feleségnek nem kellettél, és nem is fogsz kelleni.

2019. febr. 26. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom, hogy lehet választ töröltetni, de rendben, biztos én voltam. 9 év korkülönbséggel szerintem az ég világon semmi baj nincs, a szüleim és a nagyszüleim között is pont ennyi van.

Köszönöm, hogy megpróbáltál még így itt is a földbe döngölni, annyira nem hat meg. :) Remélem téged elvettek, azért beszélsz ilyen magas lóról, mert te ezt "elérted" a kis életedben. :D

2019. febr. 26. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Ideje lenne már..
2019. márc. 22. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!