Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éve együtt vagyunk. El fog valaha jegyezni?
Nem hiszem, bár elég fiatalok vagytok.
Én már letettem róla nagyjából... 25/N, 6 éve együtt, barátom lassan 35...
Senki nem írta, hogy öreg hozzám.
Ez nem mártírkodás, hanem tényközlés. Nem mond semmit, a letettem róla rész?
#13 De, csak vagy te vagy egy hozzád hasonló sorsú leányzó töröltette a válaszok egy részét :)
Lemondani arról szoktak az emberek, amit nagyon szeretnének, amire vágynak az életben. Ez a "tény". Meg az is tény, hogy sose leszel több egy élettársnál, mert feleségnek nem kellettél, és nem is fogsz kelleni.
Nem igazán tudom, hogy lehet választ töröltetni, de rendben, biztos én voltam. 9 év korkülönbséggel szerintem az ég világon semmi baj nincs, a szüleim és a nagyszüleim között is pont ennyi van.
Köszönöm, hogy megpróbáltál még így itt is a földbe döngölni, annyira nem hat meg. :) Remélem téged elvettek, azért beszélsz ilyen magas lóról, mert te ezt "elérted" a kis életedben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!