Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam be?
Hello :)
Szóval röviden: 22 éves vagy a jövőbeli párom 24.
4 éve költöztem külföldre, a szüleimmel remek a kapcsolatot ápolok. De mióta kiköltöztem kicsit megromlott.
A barátommal ezelőtt 3 éve ismerkedtem meg, mivel én egy étteremben dolgozom, elég kevés időm volt akkoriban ismerkedni. Őt az étteremben ismertem meg, munkatársak vagyunk.
Nemrég megkérte a kezem, ő azt szeretné, hogy ne Koreában házasodjunk.
Eltervezte, hogy az országba szeretne költözni velem.
Itt kezdődik az, hogy még a szüleim nem is tudják, hogy megkértek a kezem.
Mivel anyám nagyon érzékeny, így nem tudom hogyan tudnám elmondani, hogy ne zaklassam nagyon fel. A barátom szülei nem beszélnek magyarul :D sőt angolul egy nagyon kicsit. Így hogy fognak beszélgetni?
Szerintetek mi tévők legyünk?
mitévő légy?
első körben hagyd a kamu kérdéseket.
Ezt most nem értem?
Miért kamu?
Figyelj, szerintem ez eléggé kamu szagú.
Egyrészt eddig kajakra nem is mondtad el a szüleidnek, hogy jársz valakivel, ez kicsit gyanús, legalább skype-on bemutathattad volna, vagy ilyenek. Meg ha kajak ez lenne a szitu, nem itt kérdezgetnél.
Másrészt egy pasi a világ egyik legfejlettebb országából (feltételezem Dél-Koreáról van szó, nyilván nem Északról XD) képes lenne ideköltözni egy kelet-európai lepukkant posztkommunista országba miattad? Nekem ez túl tündérmeseszerű, mintha valami doramából kilépő tökéletes oppa lenne :D Nem tartom túl hitelesnek a a sztorit, bocsi. Nos, amennyiben mégis igaz, akkor meg baromira szerencsés vagy.
Nem értem, annyira ellenséges mindenki. Az ő döntése volt, hogy el szetetne költözni. Miért ne költözne?
Azt sem értem, hogy miért lenne kamu, ha például egy amerikai, svéd vagy ukrán párom lenne, akkor is kamunak tűnne a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!