Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen eljegyzési gyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen eljegyzési gyűrűt adjam a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Mivel nem állok a legjobban anyagilag így inkább ezüst gyűrűt adnék neki, viszont édesanyám pl leszavazta, hogy az elég gáz ha ezüstöt adok, főleg ha rá néznek mások hogy eljegyezték, azt mondta hogy fehérarany az teljesen jó, de én azt is sokallom.

Szerintem nem olyan fontos a drága eljegyzési gyűrű, mivel úgyis csak esküvőig kell hordani, ez nálunk kb fél és 1 év között várható. Inkább vennék egy szebb, drágább karika gyűrűt esküvőre.

Azt mondta barátnőm hogy bármikor megkérném a kezét ő kérdés nélkül igent mondana. Nem számít hogy milyen a gyűrű.

Ti hogy kértétek meg?

Milyen alkalomból lenne jó megkérni a kezét?

Én egy vacsora keretén belül gondoltam, de minden tanácsot meghallgatok.

Köszi!

2019. jan. 8. 00:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

A Cartier ékszerbolt hozta be divatba, egy reklámhadjárattal, hogy gyémànttal "illik" megkérni a nőt, és 3 havi fizetés a jegygyűrű ideális értéke. 🤬🤬🤬

A gyémánt nekem eleve nem a szívem csücske. Véres gyémánt: mond valamit?

Aranyat nem hordok.

Úgyhogy a férjem egy ezüst gyűrűvel kért meg, amiben egy pici fehér cirkónia kő van. Tökéletes.

A 925 sterling ezüst keményebb, tartósabb, mint a tiszta ezüst. Van 20 éves gyűrűm, aminek semmi baja. A jegygyűrűm is pont olyan, mint az első nap.

2019. jan. 8. 07:52
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell mindenáron fehérarany, nem tudom, mindenki bele van b*zulva a fehéraranyba, már bocsánat... Nekem egy sima arany vagy, egy közepes méretű kővel. Ennyi. Gondolom nem volt több 50-60 ezernél, de nem is az a lényeg. Bár én hordani fogom esküvő után is.
2019. jan. 8. 09:20
 13/19 anonim ***** válasza:
56%

Ha azt akarod, hogy tartós anyagból legyen, akkor tényleg jobb az arany vagy platina. Sokan hordják esküvő után is! Inkább várj vele egy kicsit, gyűjts rá.

Egyébként belegondoltál, hogy egy esküvő mennyibe kerül és egy karikagyűrű, ha most még eljegyzési gyűrűre sincs pénzed?

2019. jan. 8. 10:16
 14/19 anonim ***** válasza:
42%

Engem is ezüst gyűrűvel kért meg a férjem, egyrészt éppen azért, mert nekem elvi okokból ne húzza a kezemre 1 havi fizetését. De még fél havit se.

Másrészt egyáltalán nem hordok aranyat, csak ezüstöt, sokkal jobban szeretem, így jobban is illik hozzám.

Ez egy nagyon megosztó téma, te ismered a barátnődet. Így idegenek véleményére ne adj. Van, aki szerint halál ciki az ezüst eljegyzési gyűrű, de még az arany is, ha nincs benne gyémánt.

2019. jan. 8. 10:33
 15/19 anonim ***** válasza:
9%
Az ezüst meg a cirkónia az igénytelenek gyűrűje. Ha egy rendes gyűrűre nincs pénzed, mi a fenének akarsz házasodni? A bugyim többe kerül, mint amit te a kedvesed eljegyzésére szánsz...
2019. jan. 8. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:
55%
Én párban együtt választanék karikagyűrűt. Nem szeretem a kövesgyűsűs verziót, sokkal jobb, ha mindkét félnek van eljegyzési gyűrűje.
2019. jan. 8. 11:44
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Semmilyet, aki megházasodik az beteg.
2019. jan. 8. 13:27
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

"Nem kell mindenáron fehérarany, nem tudom, mindenki bele van b*zulva a fehéraranyba, már bocsánat... Nekem egy sima arany vagy, egy közepes méretű kővel."

Lehet, de persze nem biztos, hogy AZÉRT, mert különböző emberek vagyunk, akiknek más és más az ízlése? Azért, mert én nem szeretem az arany színét? Lehet. De javítson ki valaki, ha tévedek.

Minden jót neked!

2019. jan. 9. 06:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Csak azért szeretnék fehéraranyat mert az ezüst beszürkül és mindig sikálni kellene meg karcolódik könnyen. Az ára baromira nem érdekel,csak hogy tartós legyen,mert egész életemben szeretném hordani.
2019. febr. 14. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!