Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már két éve együtt vagyunk, de nem jegyzett el. Hogyan érhetem el?
szerintem ezt nem nagyon lehet eroltetni vagy kieroszakolni, vagyis lehet, de nincs sok ertelme , kesobb visszavaghat. Nekem nem hianyozna, hogy veszekedeskor hozzamvagja, hogy csak azert vett el, mert annyira eroskodtem.
Amit tehetsz, hogy beszelgettek rola mik a terveitek es idoben behataroljatok oket.
Bocsi, de te ot szereted vagy az eskuvot es a gondolatot, hogy ferjnel vagy?
Amikor 100% biztos lesz benne, hogy te vagy az akivel le akarja elni az eletet, akkor el fog jegyezni.
Es a jovore nezve ezt jol jegyezd meg, a ferfiak sok mindent mondanak, mert tudjak, hogy mit akarnak a nok hallani. Mindig azt nezd, hogy mit cselekszik.
41N
Ezt szerintem se akard kierőszakolni, mert a végén még fordítva sül el. Otthagy, vagy az lesz amit #1 mond.
Egyáltalán házasságpárti? Mert van aki nem akar papírt, szerinte az csak elront mindent.
Mióta éltek együtt? Házasságpárti?
2 év még semmi, nem is ismered normálisan, még jó lehet, hogy csak a rózsaszínköd van előttetek.
Ja, és tudom mi bántja az egódat: nem tudtál fb-on villogni az eljegyzéseddel. Ó szegényke, sajnállak. :(
Milyen pluszt ad az élethez hogy egy gyűrü van az ujjadon?
Mi 4 éve vagyunk együtt. Boldogsagban élünk, nem várom el a gyűrűt. Az csak egy tárgy. Nem attol fog egy kapcsolat jól működni.
Majd eljegyez ha úgy gondolja. Vagy ha nem bírod ki akkor jegyezd el te. Manapság má nem tabu hogy a nő kérje meg a férfi kezét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!