Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit idézeteket szoktak gravírozni a karikagyűrűbe?
Figyelt kérdés
A párommal július 11-ére tervezzük az eljegyzést, családi körbe, és mivel nagyon szeretnénk valami szépet gravíroztatni a gyűrűbe, ezen filózunk. Ha tudtok valami szépet ami nem idézet azt is írjátok meg légyszíves. Nekünk már ez lesz az esküvőn is, ami még 10 hónap. Valakinek van jó ötlete?2010. jún. 23. 18:26
21/25 anonim válasza:
* Ubi tu Gaius, ego Gaia.
o Ahol Gaius vagy, én Gaia.
o Esküvői esküszöveg; jelentése kb. "Holtomiglan-holtodiglan".
o A rómaiak nagyon ősi eredetűnek tartották.
22/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm!Ez az utóbbi különleges nagyon:) Még írjatok ha van ötletetek.
2010. jún. 25. 14:22
23/25 anonim válasza:
Nálunk:
Eljegyzési: becenevem+"nek", eljegyzési hely, eljegyzési dátum
Karika: Egy dal szöveg ->nálam kezdődik és nála folytatódik.
Egy a lényeg: olyat írjatok bele, ami titeket tükröz
24/25 anonim válasza:
Ez a nálam kezdődik és nála folytatódik nekem is nagyon tetszik! :)
25/25 anonim válasza:
Én ezt írnám bele 2010.07.11 és a te meg a párod keresztneve vagy beceneve.
Sok boldogságot kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!