Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit idézeteket szoktak gravírozni a karikagyűrűbe?
Figyelt kérdés
A párommal július 11-ére tervezzük az eljegyzést, családi körbe, és mivel nagyon szeretnénk valami szépet gravíroztatni a gyűrűbe, ezen filózunk. Ha tudtok valami szépet ami nem idézet azt is írjátok meg légyszíves. Nekünk már ez lesz az esküvőn is, ami még 10 hónap. Valakinek van jó ötlete?2010. jún. 23. 18:26
12/25 anonim válasza:
Utolsó!
Ezen nagyon meglepődtem mert nekünk is ez van a párommal,a szám miatt is (: Szintén a " mi dalunk" :)
13/25 anonim válasza:
közben küldtek egyet,javítok: utolsó elötti :d
15/25 anonim válasza:
kössz :D
de a prímet az viszi aki utánam írt és véletlenül rám célzott :D:D
16/25 anonim válasza:
Mindenképpen olyasmit, ami számotokra fontos. Ami teljesen egyedi és csak tiétek.
Sok boldogságot.
17/25 anonim válasza:
20:29
Hát igen..:D megesik xD Én is jót nevettem magamon :'D De nyilván nem a tiédre céloztam..:D
18/25 anonim válasza:
Én is ezen a célzáson röhögök :D Egy pillanatig tényleg azt hittem, hogy nekik is az van, aztán esett le :D
19/25 anonim válasza:
én is a esküvőtök dátumát javasolnám hogy grvíroztasd bele.
20/25 anonim válasza:
mi nekünk a megismerkedésünk dátuma és a házasságkötésünk dáátuma van bele gravírozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!