Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A férfiak miért jegyzik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért jegyzik el olyan hamar az új nőt/ házasodnak újra?

Figyelt kérdés
Nagyon sok esetben látom azt, hogy egy komoly kapcsolat után, gyakorlatilag a következő nőt már el is jegyzik. (Persze nem láthat az ember mindent, biztos randizgatott a férfi, de az nem olyan.) A második nőt/ a következő nőt gyakorlatilag hipp-hopp meglepik gyűrűvel, majd oltár elé vezetik. Úgy, hogy korábban a férfi nem volt az a megállapodós fajta, vagy a korábbi hosszú kapcsolatában több év (8-10 év) után sem történt lánykérés, vagy, ha történt sok időt kellett rá várni, stb. A sztárvilágban is számos ilyen példa van. Ha esetleg nektek is van példátok, kérlek osszátok meg, tényleg érdekelne.

2018. szept. 25. 23:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Én is látok ilyen tendenciát, csak én a nőknél... Ez van 😀
2018. szept. 26. 09:19
 12/19 anonim ***** válasza:
57%
Azt hiszi az új tökéletes mert még nem ismeri kellő képpen. Valamint az ember ahogy öregszik jut arra a megállapításra, hogy egy eljegyzés vagy házasság nem is olyan nagy was ist das...
2018. szept. 26. 10:40
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Az első kapcsolatában jól érzi magát, elvannak, urambocsá' boldogok, ezért együttmaradnak, de valahogy nem kerül sor az eljegyzésre, mert érzi, hogy valami még hiányzik. A második kapcsolat teljesen más, még az előzőnél is jobb, ezért arra következtet, hogy ő az igazi.
2018. szept. 26. 10:58
 14/19 anonim ***** válasza:
42%

#11 leírta... Egyből ez fogalmazódott meg bennem is a kérdés kapcsán.

Rengeteg ilyet látok, na meg tapasztaltam is... :D

Persze a lízingelt Ferrari után átülni a Suzukiba, gyorsan kifizetni és a nevére iratni aztán nagy dicsőség, de ez nem az én dolgom.

2018. szept. 26. 10:59
 15/19 anonim ***** válasza:
39%

Ezt az én férjemre is lehetne mondani. Ötéves kapcsolata volt előttem, eljegyzés nem volt. Szakítás után egy év szünet volt nála, majd összejött velem, és 10 hónap után eljegyzett. (És rá egy évre meg is házasodtunk.)

Azért azok az 5-8-10 éves "komoly" kapcsolatok sok esetben már elfáradt, kifulladt kapcsolatok (amíg nincs jobb.)

Én ismeretségi körben is ezt látom.

2018. szept. 26. 11:36
 16/19 anonim ***** válasza:
31%

8-10 év alatt természetes, ha elmúlik a rózsaszín köd. Ehhez képest egy heves, hirtelen fellángolás persze, hogy jobbnak tűnik.

Aztán jön a szokásos probléma: 8-10 évig azért voltak együtt, mert szép volt, kényelmes, megszokott, és ezeket a meghitt, közös dolgokat hiányolja. Elkezdi erőltetni, és jön a "bezzeg a Gizi nem úgy hámoz almát, mi a Gizivel mindig itt ettünk, a Gizi másképp főzi a gulyást, a Gizivel mindig ilyen öblítőt vettünk", stb, a végtelenségig. Aztán csak az a kérdés, hogy ki un erre rá gyorsabban, hogy beadja a válást.

2018. szept. 26. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:
37%

17-es, bocs, de ez egy orbitális baromság.

Én inkább azt vettem le, hogy "Gizi" nem sminkelt, én pedig milyen dekoratív vagyok. Meglepődött, hogy bújós, kedves vagyok. Hogy nem egy fejfájós morcos 3,14csa vagyok.

Semmi nosztalgiát nem látok az előző kapcsolata iránt (végülis nem 20 éves házasságból lépett ki, csak egy pár éves kapcsolatból.)

2018. szept. 26. 12:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyrészt a rózsaszín köd ami az első kapcsolatban is megvolt az elején csak az élethelyzet nem volt megfelelő a házasságra/túl fiatalok voltak stb. A hirtelen újra házasodásnál már vagy nem is emlékeznek hogy a rózsaszín köd elmúlik vagy pont azért sietnek...

Illetve még arra is jó ez hogy a társadalom szemében legalizálják a valószínűsíthető félrelépést, a környezetüket biztosítsák arról hogy megérte a kukába hajítani a sok éves kapcsolatot mert na most jött el az igazi.

Persze ez nem így van, de szerintem egy darabig ezzel hitegetik magukat.

2018. szept. 27. 18:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Bennem csak az a kerdes merul fel,hogy miert faj ez az elozo nonek? Mert innen fuj a szel.miert nem magaval foglalkozik?
2018. okt. 1. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!