Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy pszichésen akkor házasodnak a férfiak, amikor alábbhagy a potencia?
Amikor kezd elég lenni egy partner hosszú távon, vagy még sok is. Ekkor felértékelődik a kandalló melege, a rendszeres ebéd és vacsora, a tiszta otthon, ahol valaki vár.
Egy ereje télijében levő férfi, akinél a potencia teljesen megbízható, mindent megtesz a házasság ellen. A szerelmet is elveszíti inkább.
Nem hinném, én nem ezt tapasztalom. Ez egy általánosság.
ÉN inkább azt veszem észre, hogy a már eleve kapcsolatban lévő emberek vállnak ilyenné hosszú együtt töltött évek után.
Nem, nem igaz.
Akkor házasodunk, ha úgy érezzük, megtaláltuk azt akivel le tudnánk élni az életünket, akit nem szeretnénk másnak átengedni, aki mellett boldogok vagyunk és lehetünk. Nincs itt semmiféle potencia meg anyámkínja. Elég ehhez szeretni is.
"Egy ereje télijében levő férfi, akinél a potencia teljesen megbízható, mindent megtesz a házasság ellen."
Akarod írni, hogy pasi, ill.ereje teljében.Egy valódi férfinek nem arról szól az élete, hogy megdug minden mozgó lyukat, mert a potenciája az egekben van, és így a házasság csak nyűg lenne neki.A pasikra jellemző ez a viselkedés (bár az tény, hogy sokan közülük is házasságra adják a fejüket, mondván amiről nem tud az asszony, az nem fáj).A férfiak tudják az eszüket is használni, nemcsak a farkukat.
Azért nem házasodnak a férfiak, mert ha gallyra megy a kapcsolat, akkor könnyű kikötni a bíróságon ráadásul a nők alkotmány szerint is védett csoport, így van bőven kockázat. Ha lehet házassági szerződést írni, ami szintén "csak egy papír", akkor szerintem több férfi hajlana a házasságra, viszont a nők általában úgy állnak a csak egy papírhoz, "hogyha te már előtte váláson gondolkodsz, akkor megette a fene". Holott nem erről van szó, csupán az egyenlőtlen jogi környezetről. Persze vannak olyanok is bőven, akik nem akarnak elköteleződni, de egyik csoport sem a potenciája miatt szerintem.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!