Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat potencia zavart a megcsalás?
Figyelt kérdés
Az a helyzet nálunk, hogy megcsalt a feleségem , amit megbocsájtottam neki, mert én sem voltam jobb nála es úgy döntöttünk , újra megpróbáljuk együtt. Szépen is alakul minden, de azt vettem észre , hogy hiába kívánom nagyon őt, nincs teljes merevedésem. Sokszor jut eszembe az, hogy biztos jobb volt neki vele mint velem és arra gondolok, lehet ezért. Hülyeség??2018. jan. 2. 10:40
3/13 A kérdező kommentje:
S mit lehet ellene tenni? Gyógyszer?
2018. jan. 2. 10:59
4/13 anonim válasza:
Nem gyógyszer kell, hanem párterápia vagy válás. A potenciazavarod nem maga a probléma, hanem csak egy tünet.
5/13 anonim válasza:
Te ezt a dolgot nem bocsátottad még meg. Ha túl leszel rajta, problémáid sem lesznek a merevedéseddel. A gyógyszer pedig fölösleges, hiszen ez csak egy átmeneti állapot nálad, ha megbocsátasz, vagy új barátnőd lesz (merthogy itt a feleséged hütlensége az igazi probléma), minden visszáll a régi kerèkvágásba.
6/13 anonim válasza:
Ez egy pszichés blokk és általában az a ritkább, ha egy féfi ilyen események után nem szenved hasonló fizikális mellékhatásoktól. Menjetek el párterápiára, vagy beszélgessetek többet arról, hogy kinek milyen aggályai vannak, mit éreztek, stb.
7/13 anonim válasza:
Pszichés problémáid vannak, nem szervi bajok. Ha belül le tudsz számolni ezekkel a negatív gondolatokkal, működni fogsz...de addig ott lesz, sőt, belekerülsz egy ördögi körbe, ami tovább rontja a helyzetet.
8/13 A kérdező kommentje:
Minden rendben van most köztünk és valóban megbocsájtottam neki. 1 hónapja már hogy bevalotta és mindent megbeszéltünk, de eddig semmi probléma nem volt velem, pedig napi szinten szeretkezünk, van úgy , hogy töbször is. Tegnap kezdödött a probléma.
2018. jan. 2. 14:21
9/13 anonim válasza:
De okoz ám, még ennél kevesebb is. Nem hiszem, hogy van megoldás, esetleg egy másik nő, akiben bízhatsz. De neki is nehéz dolga lesz, ha rendbe akar hozni.
Az meg hogy bevetted, a "te vagy a hibás" női dumát, egyenesen kasztrált téged. Félrement a ribi, és nincs mit szépíteni, csak és kizárólag ő a hibás egyedül, te meg viseled a következményeit. Még kétszer nem áll fel, aztán megint más alatt lesz, persze a te hibádból.
Addig vált el, amíg még feláll valamennyire, mert ez már csak rosszabb lesz.
10/13 A kérdező kommentje:
Ő nem ribizli és valóban úgy érzem , miattam történt a megcsalás. Ettől független , el fogok tőle válni, ha úgy érzem nem tudok túllépni ezen.Ismerek nőt is és férfit is aki félrement es van köztük olyan akit meg tudok érteni. Az emberek hibáznak, én ugyanúgy hibáztam és megbántam. Sokkal több az olyan ember aki halálos bűnnek veszi a csalást , közben meg simán csalna, ha a megfelelő partner adott lenne hozzá. A kérdés az volt, lehet e ettől potencia bajom és nem az , ribizli e a feleségem. Megcsalás és megcsalás között nagy lehet a külömbség.
2018. jan. 6. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!