Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jegyez már el végre?

Nem kellesz eléggé.
Nem mellesleg ez NEM egy stabil kapcsolat, mivel egyszer màr eljutottatok a szakítàsig. A leíràsod alapjàn egy ideig hitegetett, most meg kb megmondta a szemedbe hogy mégis minek kérne meg... Ha jön egy màsik csaj, majd ott fog hagyni. Minek kérne akkor meg?Nem tervez veled végleg. Ennyi. Ameddig nincs meg az igazi, addig pedig van kit dugni.

Bmeg mert nem stabil a parkapcsolatotok
... Talan azert. Fel eve szakitottatok, en se kapkodnam el a helyeben. Tiszta ellentmondas vagy, azt mondod dolgoztok a kapcsolaton, fel mondattal kesobb meg azt h stabilak vagytok. Nem, ti monogamok vagytok, nem stabilak. Talan var arra, h ne egy kovetelozo kis libuska legyel, hanem egy erett no. A helyedben inkabb befele figyelnek es igyekeznek olyan no lenni, aki fonyeremeny egy ferfi szamara.

Te is az a bizonyos "kierőszakolom a páromból a gyűrűt, mert nem bírom elviselni, hogy mindenkit eljegyeznek/feleségül vesznek körülöttem, csak engem nem" típus vagy?
Ha stabil a kapcsolatotok, akkor nem mindegy? Engem 7 év után kért meg a párom és boldog voltam, mert nem töltöttem éveket azzal, hogy görcsösen idegesen várjam minden egyes romantikus randin, évfordulón, ünnepkor, hogy elém toljon egy gyűrűt. Csak azok forszírozzák ennyire egy "stabil" kapcsolatban az eljegyzést, akik magukban, vagy a kapcsolatukban bizonytalanok és csak ez jelentene nekik némi mentőövet a kétségeik tengerében!
Egyébként meg a lánykérés a férfiak kiváltsága, akármennyire is vágysz rá, ennek a gondolatnak benne kell megérni és kibontakozni! Ha zaklatod őt ezzel a témával, akkor csak el fog tőle menni a kedve! Lehet, hogy már rég megtette volna, csak valószínűleg sokat beszélsz neki erről és ezért nem érzi a sajátjának a döntést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!