Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hány év járás után történt meg az eljegyzés?
7 év után kérte meg a kezemet, de egy hasonló kérdésnél már írtam választ, azt átmásolom ide:
Mi viszonylag fiatalon ismertük meg egymást, én 18 éves múltam és még éppen csak elsőéves voltam a főiskolán, amikor találkoztam a (most már) vőlegényemmel. Azt szinte rögtön tudtuk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket, de abban már a kapcsolatunk elején egyetértettünk, hogy amíg be nem fejezzük az egyetemet és el nem kezdünk dolgozni, addig nincs értelme eljegyzésnek - majd csak akkor, ha már össze is tudunk házasodni -, mivel egyikünk sem szeretett volna hosszú, évekig tartó jegyben járást. A vőlegényem ki is jelentette, hogy ha egyszer megkéri a kezemet, ő bizony még abban az évben el is akar venni feleségül, úgyhogy amíg erre nem lát reális lehetőséget, addig nem lesz lánykérés, amivel én is egyetértettem.
7 év után kérte meg a kezemet, amiből majdnem 6 és fél évet együtt is laktunk - idő közben befejeztük a fősulit, mindketten sikeresen lediplomáztunk, állást találtunk, én letettem a jogsit, vettünk egy autót, tavaly pedig közösen vettünk egy kis családi házat is, ja, és végre lett egy kiskutyánk, akiért már ezer éve rágtam a fülét. :D
Idén tavasszal volt az eljegyzésünk, és most ősszel tartjuk az esküvőnket - 1 éven belül - pont úgy, ahogyan kezdettől fogva szerettük volna. :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!