Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időnek “kell” eltelnie, hogy megkerjem a barátnőm kezet?
1éve ismerjük egymást,életem szerelme.3 hónapja vagyunk egyutt.Vele érzem magam teljesnek és boldognak.
Vele szeretnék családot alapítani,Őt akarom látni az oltarnal.
1év és 7honap után megkérhetem a kezet?Vagy még korai?
Csinálja amit egy feleségnek kell.
OMG ... na ne már.
Fogadok be nem segítenél neki. Nagyon sajnálom őt. Először beszélgess el vele, hogy tudja mit gondolsz róla meg a házimunkáról.
Engem 5 év után jegyeztek el, és "tudom a dolgom" a házimunkát illetően, nem várok el segítséget a vőlegényemtől, de b@sszus, 10 percenként megkérdezi, hogy biztos nem tud-e segíteni valahol. Néha megkérem, törölgesse el a frissen mosott tálakat vagy terítsen meg. ÉS gond nélkül megteszi. De te.... jó ég. Igaz nem ismerlek, nem ítélkezem, de gondold át ezt a házasságot. Egyébként is 3 hónapja vagytok együtt, az semmi gyakorlatilag.
2-3 év múlva utálni fogod az alapvető apró hibáit amikről jelenleg azt hiszed hogy elfogadod, vagy ő fog megutálni téged. Még nem is éltetek igazán együtt. 3 hónap alatt mi épp hogy kezdtük magunkat kényelmesen érezni a kis lakásunkban, berendezkedni stb.
Ha meg mégsem utálod meg 2 év után, akkor gondolkozz el a gyűrű megvásárlásán.
Ès csak ő mos főz takarít, vagy te is kiveszed ezekből a részed? Ha nem akkor jó nagy hülye lesz igent mondani.
Egyébként akkor kéred meg amikor úgy érzed... Csak mert 3 hónap együttlét utàn kéred meg, még összejöhet. Nàlunk 1 hónap utàn volt lànykérés, és mostmàr 8 éve vagyunk együtt. :) Nektek is bejöhet ha valóban összetartoztok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!