Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időnek “kell” eltelnie, hogy megkerjem a barátnőm kezet?
1éve ismerjük egymást,életem szerelme.3 hónapja vagyunk egyutt.Vele érzem magam teljesnek és boldognak.
Vele szeretnék családot alapítani,Őt akarom látni az oltarnal.
1év és 7honap után megkérhetem a kezet?Vagy még korai?
Majd ha összeköltöztetek, megtanultatok egymás mellett élni és megfelelően kezelni a konfliktusokat, ismeritek egymás terveit a jövőre nézve, és ezek lényegesebb pontjai kb azonosak, na majd akkor.
Persze megkérheted már holnap is, össze is házasodhatok, csak sok értelme nincs.
Köszönöm a válaszokat.
Én 25 éves a barátnőm pedig 22.
Volt vitánk,teljesen jol kezeltuk mind2en.Leultunk és megbeszéltük nyugodtan.Nem pedig ordibalva és egymás fejéhez vágva a dolgokat.
Egymás álmait,terveit tudjuk a jövőre nézve.
Egyutt élünk igen.
Mindent “csinál” amit egy leendő feleségnek kell,mint pl.moss,főz,takarít,vasal,tisztán rendben tartja a lakást.
És velem is foglalkozik.
Jó, ez még a rózsaszín köd állapota. Persze, hogy szerelmes vagy és nem vitatkoztok.
Kb. másfél-2 év amíg a rózsaszín ködért felelős hormonok "kiürülnek", én ezt megvárnám és ha utána is minden oké, akkor lehet szó házasságról.
Mindent “csinál” amit egy leendő feleségnek kell,mint pl.moss,főz,takarít,vasal,tisztán rendben tartja a lakást. - MIÉRT a "feleségnek" kell?! főzni-mosni-takarítani?
Nálam egy ilyen mondatod lenne az utolsó, amit nekem mondanál.
Volt ilyen pasi, akivel randiztam, jaj de jó, ha összejövünk, mert majd tudok (rá) főzni, mosni, tiszta lakással várom, stb. kb. kinevettem és ott is hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!