Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemesacél vagy Titán gyűrű inkább eljegyzéshez?
1. kérhetek a kerámia mellett pár érvet?
2. Először a fehér aranyban gondolkodtam, de hiába kérdeztem meg a gógöl-t általában vagy sima egyszerűt dobott ki, vagy meg köveset. Azért nem akarom egy egyszerű karikagyűrűvel kiverni a szemét. Másrészt a titán és a nemesacél kevésbé karcolódik, sokkal ellenállóbb
Inkább egy Maestro kártya...
De csak te tudod a jelszavát
A titán jobb, mert nem pittyeg be a detektoros kapun.
Később pedig mesélheted a gyermekednek, hogy abból van a gyűrű amiből az űrhajókat készítik.
Lánykérő gyűrűből szerintem nem is nagyon van olyan, ami nem köves...
És ha nem letérdelős nagyjelenetet tartasz, hanem eljegyzési bulit csináltok? Van egy olyan verzió is, hogy az eljegyzési (karika) gyűrűket húzzátok fel akkor egymás ujjára, csak éppen a másik kézre, az esküvőn pedig átkerül. Akkor nem ciki, hogy kapásból karikagyűrűt hordotok, és nem kell külön a kísérőgyűrűn stresszelned.
Itt egyébként vannak nagyon szép nemesacél ékszerek:
De ha mégis akarsz dupla gyűrűt, akkor nézd meg az karikagyűrűket is ugyanitt, itt csupa különleges van, nem sima karikák és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!