Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok arról, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha a nő kéri meg a férfi kezét?

Figyelt kérdés

Illetve nagyon örülnék neki, ha a férfiak is leírnák a véleményüket.

Adott kapcsolat:

- 1,5 éve tart

- elég sok mindenen túl vannak

- nagyon szeretik egymást

- hosszú távra terveznek (eljegyzés, házasság, család)

- és többször is volt már szó az eljegyzésről

Külföldön egyre divatosabb, és nem csak a sztárok körében, bár onnan is rengeteg példa van.

Kort, és nemet is írjatok.

2018. máj. 31. 15:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%

"Ilyen esetben pedig a "lánykérés" egy hagyomány."

Mint ahogy az egész nemi szerepek dolog hagyományon alapul...

2018. máj. 31. 16:26
 12/25 A kérdező kommentje:

De mi a probléma a hagyományok felrúgásával? Azon kívül, hogy a hagyományokat felrúgom.

Szerintem ma Magyarországon a kapcsolatok(párkapcsolat, élettársi, házasság) 80-90%-ban a nő tutira dolgozik. Kivétel, ha gyermekével otthon van 3 éves koráig.

Ma már egy nő nem csak mos-főz-takarít-gyereket nevel. Ma már nem szentségtörés, ha apuka főz, vagy éppen kiporszívóz, esetleg a gyerekre vigyáz, míg Anyuka is elmegy a testvérével, barátnőjével csajos programra. :)

2018. máj. 31. 16:33
 13/25 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező, Neked megvan a saját véleményed, a saját álláspontod. Tökéletesen megválaszolod magadnak a kérdést, akkor mire vagy kíváncsi ?
2018. máj. 31. 16:39
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

"De mi a probléma a hagyományok felrúgásával? Azon kívül, hogy a hagyományokat felrúgom."

Nekem semmi. De ha ezek a hagyományok történetesen előnyöket biztosítanak a nők számára, akkor máris nem olyan sürgős felrúgni őket és hirtelen pozitív színben tűnnek fel. A következetesség nem divat ezen a téren.

2018. máj. 31. 16:43
 15/25 A kérdező kommentje:

Arra, hogy a nők, mint mindig miért húznak szét?

Ahelyett, hogy támogatnák a másikat, még úgy is, hogy esetleg nem egyezik a véleményük irigyek. Mert, ha meglépem ezt a lépést akkor 50-50% esélyem van az igenre és a nemre is. És az még mindig több, mint amit ők csinálnak, hogy beletörődve várják amíg, Mister Igazi megkéri/sem a kezüket.

Tele van a Gyakori, illetve a való élet olyan nőkkel akik éveken keresztül képesek kérdezgetni az Igazit, az ismerőseiket, az Internet népét arról, hogy 6 év után még miért nem kéri meg őket a párjuk.

Erre a kérdésre kettő vagy három férfi válaszolt. Az első őszintén leírta, hogy meglepődne (ami nem feltétlenül nemleges válasz), egy írta, hogy teljes mértékben nem ért ezzel egyet, valaki pedig szintén írta, hogy több pasi is azt gondolja erről, hogy oké. Ha már egyenjogúság van.

Azok a nők pedig akik az eljegyzés kategóriát nézik, ha csak nem életük párjának a kezét akarják megkérni mit keresnek itt? Valószínűleg valamennyire érdekli őket a téma, és mikor érdekli őket...ha még előtte állnak. Tudom-tudom! Főoldalon is megjelenik a kérdés... :)

2018. máj. 31. 16:46
 16/25 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es!

De mi előnyöm származik a hagyományokból (az eljegyzés tekintetében)?

Annyi megkeseredett, kétségbeesett nő van itt az eljegyzés témakörben. Nekik mi előnyük van abból, hogy váratják őket? Hogy játszanak az érzéseikkel?

2018. máj. 31. 16:48
 17/25 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nagyon megalázó lehet ez mindkét fél számára, a párom pl mikor a jóbarátokban az a rész volt, mikor Monica megkéri Chandler kezét, azt mondta nagyon gáz...

Elég kétsègbeesettnek kell lennie a nőnek egy ilyenhez szerintem.

1,5 év után még úgy is gáz, ha a férfi kéri meg a nő kezét..

31/N

2018. máj. 31. 16:51
 18/25 A kérdező kommentje:

Azt nem mondta, hogy miért gáz?

Sajnos nem ismerem azt a jelenetet, illetve a Jóbarátokat sem nagyon.

Nem érzem magam kétségbeesve, de ha már 6 éve nem kérne meg valószínűleg így érezném magam. :)

Köszönöm válaszod!

2018. máj. 31. 16:56
 19/25 anonim ***** válasza:

"De mi előnyöm származik a hagyományokból (az eljegyzés tekintetében)?"

Hát szerintem arra gondolnak, hogy nem nekik kell kockáztatni, hogy esetleg nemet mondanak nekik. Meg egyeseknek az, hogy hercegnőnek érezhetik magukat, esl. így látták filmben és ezért így képzelték el és így kell lennie. Aztán meg is próbálják racionalizálni, hogy ez azért fontos, mert (stb.).

"Annyi megkeseredett, kétségbeesett nő van itt az eljegyzés témakörben. Nekik mi előnyük van abból, hogy váratják őket? Hogy játszanak az érzéseikkel?"

Szerintem az ilyen nők saját magukat váratják.

Előbb félreérthetően fogalmaztam, a kollégám, aki szerint oké, törtnetesen nő.

2018. máj. 31. 17:05
 20/25 anonim ***** válasza:
32%
Az eljegyzés a házasság előszobája. A házasság pedig vagyonközösséget is jelent. Ezért én ezt csak akkor tartom elfogadhatónak, ha a nő a családfenntartó.
2018. máj. 31. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!