Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jogosan érzem magam rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem magam rosszul?

Figyelt kérdés
Párommal 6 éve vagyunk együtt, 2 éve élünk együtt. Körülöttem mindenki eljegyzi egymást meg házasodnak.. tőlem meg kérdezgetik hogy “hogy hogy nem kérte még meg a kezed?” Ilyenkor sírva tudnék fakadni. Tudom hogy nem egy gyűrűn múlik egy kapcsolat, meg hogy ez miatt nem kellene “hisztiznem” de nekem ez annyira rosszul esik. Mostanában azon kattog az agyam hogy amiatt lehet hogy nem szeret eléggé vagy mi.. egyébként meg lesi minden kívánságom, igazi úriember a megismerkedésünk óta.

2018. máj. 27. 21:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10 Ezzel azt akartam mondani, hogy az én életem gyökeresen megváltozna, az övé annyival hogy lenne egy gyereke. Ő ugyanúgy építhetné a karrierjét, és egyáltalán nem érzem igazságosnak azt hogy mert nő vagyok nekem szinte kötelező gyereket szülnöm.. Ettől függetlenül szeretem a párom, ezért vagyok vele. 18 voltam amikor összejöttünk és akkor nem jutott eszembe kikérdezni hogy "amúgy mikor akarsz házasodni meg gyereket csinálni?"
2018. máj. 28. 14:31
 12/19 anonim ***** válasza:
21%

Ja, hogy 24 éves vagy. És nem vettek még feleségül! Bú-hú, micsoda tragédia!

Fogadjunk, hogy vidéki vagy, azon belül is tízezresnél kisebb településről, vagy faluból jössz. A pasid meg nem falusi. Talált?

2018. máj. 28. 14:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Mindketten szegediek vagyunk.
2018. máj. 28. 14:48
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

"Fogadjunk, hogy vidéki vagy, azon belül is tízezresnél kisebb településről, vagy faluból jössz. A pasid meg nem falusi. Talált?"

Te talán a Dohány utcai jós vagy? Mert ha igen, akkor légyszi a jövő heti lottószámokat is súgd meg. :))

A kérdésre válaszolva, le kell ülni vele beszélgetni. Ahogy látom ez még nem történt meg. Viszont 2 éve együtt éltek, kvázi mint férj és feleség. Minek vegyen el? Van ingyen kaja, takarítás, tiszta vasalt ing és punci, mindez papír és kötöttség nélkül. Tiszta Hawaii neki...

2018. máj. 28. 16:02
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

24 évesen hová kérjen meg?

Ráértek még, gyerekek voltatok, mikor összejöttetek.

2018. máj. 28. 16:07
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Te hàzassàgban akarsz élni, ő meg baràtnőt akar.Majd ha megtalàlja az igazit feleségül fogja venni. Addig meg jó vagy te is fix szexre. Plusz ha főzöl, takarítasz is rà eg edül akkor ingyencselédje is van.

Nem hiszem el hogy ismerkedéskor sokan miért nem képesek az emberek megbeszélni az ilyen jellegű elképzeléseket ( eljegyzés, hàzassàg, gyerek, stb). Ha meg megbeszéltétek és nem tartja azt amit ígért, mi a francnak vagy még vele? Elhiszem hogy rosszul esik, nekem is kínos lenne,ha hagyom magam így jàrni, de ezt a helyzetet meg lehetett volna előzni ha időben, őszintén kommunikàltok és résen vagy.

2018. jún. 6. 19:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha 18 évesen nem jutott eszedbe akkor összeköltözés előtt kellett volna. Normàlis ember nem azért költözik össze valakivel hogy megspórolja az egymàsnàl alvàst, hanem mert az adott személlyel akarja leélni az életét. Persze ha random épp aktuàlis pasival dobod össze a szennyest akivel semmi érdemlegesről nem beszélgetsz, nem ismered meg a véleményét akkor szokott ilyen történni mint nàlatok. Talàn majd legközelebb.... Ez a pasi sose fog elvenni. Ha 6 év utàn nem kellesz neki ennél komolyabban, nem köteleződik el melletted, nem vàllal fel törvényesen, eztàn se fog. Kiskapu .
2018. jún. 6. 19:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Arc nélküli manus csinált erről egy videót.

https://www.youtube.com/watch?v=-Hx3cKBrL8M

2018. jún. 6. 21:06
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a helyzet nálunk is...!

Annyi különbséggel, hogy én 28 éves vagyok ő 32, és lassan 6 éve vagyunk együtt!

Én mondjuk már nagyon szeretnèk babát ő még várna, de nem tudom mire...

Nekem anno azt mondta majd idővel megkéri a kezem...de nem tudom már mikor jön el az a pillanat már néha úgy érzem soha! Környezetemben folyamatosan lánykérés, esküvő, baba...nálunk meg sehol semmi...!

Àm ismerős az érzés amikor a családtagok, ismerősök kérdezgetik mikor lesz már esküvő stb stb...fúúú egyszerűen már rosszul vagyok ettől a kérdéstől én is!

Úgyhogy megértelek!

2018. jún. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!