Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit csináljak ha félek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha félek hogy elhagyom a gyűrűt?

Figyelt kérdés
Picit nagy. Nagyon drága volt, nem akarom elhagyni:(
2018. máj. 26. 10:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Rám is picit nagy, bár én nem tudom pontosan mennyi volt, elég drágának néz ki, az eszmei értéke pedig számomra határtalan.

Én vastagabb ujjamon hordom. Eddig nem okozott gondot. Bevetetni nem fogok, mert egyszer terhes is leszek, azalatt/azután meg az ember súlya nem feltétlen lesz olyan mint előtte.

Gondolom sok köves azért nem mernek belőle bevenni. Ne oda vigyétek ahol vette a párod, hanem ötvöshöz, ott megvizsgálják és megmondják mennyire kockázatos.

2018. máj. 26. 14:47
 12/18 Derwer ***** válasza:
100%

Nálunk van benne vagy 20 mini kő és mégis 1 napon belül kisebbítettek rajta... (Plusz csavart is )

Szerintem mindent lehet max bonyolultabb.

2018. máj. 26. 16:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Mindegyik ujjam nagyon vékony :(
2018. máj. 26. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy nem lehet bevetetni, egy JÓ ékszerész meg tudja oldani.
2018. máj. 26. 16:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Már 3 ékszerésznél voltunk egyik se tudta megcsinálni
2018. máj. 26. 16:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Neten árulnak ilyen szilikon pántokat, amit a gyűrű alá kell tenni és akkor nem csúszik le! Keress rá!
2018. máj. 26. 19:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyrűd van, hogy senki nem meri elvállalni, bakter?

És ha visszamennétek az ékszerészhez és kérnétek egyel kisebbet? :)

2018. máj. 27. 17:01
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

Hordd úgy, hogy egy ujjadon két gyűrűt. Vedd fel fölé az egyik saját gyűrűdet, ami jó az ujjadra, az a helyén tartja, hogy ne tudjon lecsúszni.

Akár ezt a jegygyűrűvel is meg lehet csinálni később, mármint hogy az legyen a másik gyűrű.

[link]

2018. máj. 28. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!