Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hova tegyem a gyűrűt hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tegyem a gyűrűt hogy ne találja meg a barátnőm?

Figyelt kérdés

Tegnap majdnem meglátta én oda mentem gyorsan és nem engedtem hogy kinyissa a szekrényt. Felemeltem őt és mondtam hogy jöjjön velem fürdeni. Így gondolhatja h miért vagy nem? Egesz este olyan furcsan nezett engem.

2hét mulva elutazunk és akkor fogom megkérni a kezét

25f

2018. márc. 19. 17:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%

add fel postán oda, ahova mentek.

(csak vicceltem)

2018. márc. 19. 17:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Majd mi vigyászunk rá!

Gollum&Szméagol

2018. márc. 19. 18:00
 3/15 A kérdező kommentje:

Értelmes válaszokat!

Köszönöm!

2018. márc. 19. 18:05
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vidd magaddal mindenhova.

Vagy rakd 2 pólód,ruhad kozze. Csak jegyezd meg hova tetted. Vagy cipőbe.

2018. márc. 19. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tedd a karácsonyfadíszek közé. Mit keresne ott?
2018. márc. 19. 18:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Add oda valamelyik barátodnak, a sógorom is ezt csinálta. Vagy szüleidnek, bárkinek, akiben megbízol, utazás előtt pedig visszaszerzed.

Sok boldogságot! :)

2018. márc. 19. 18:24
 7/15 anonim ***** válasza:
41%

Tedd be az ekszerei koze

En spec tuti nem talanam meg ott ☺

2018. márc. 19. 18:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyesmi hagyományos éjjeliszekrényed van (ami nem lábon áll, hanem padlóig bútorlap), akkor az alá. Könnyű felemelni.

[link]

2018. márc. 19. 18:59
 9/15 anonim ***** válasza:
12%
A mai nőket ismerve nagyon jó rejtekhely lehet a takarítószerek, a konyhai edények vagy a könyvek között. Ezekhez sosem nyúlnának még véletlenül sem!
2018. márc. 19. 19:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Felőlem bárhová tehetné a párom, ha nem nagyon béna a fantáziája, tuti nem találnám meg.

Mondjuk ruhák mögé a gardróbban. Nyári cipők közé. Szekrényben lévő pulcsi, zakó, kabát zsebbe, a zoknijai alá. Bárhova. Sosem túrok célzottan, így ha csak ki nem teszi az én ruháim elé, vagy a bugyijaim tetejére, jó eséllyel véletlenül nem találnám meg. Csak ha nagyon keresném... :D

2018. márc. 19. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!