Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tegyem a gyűrűt hogy ne találja meg a barátnőm?
Tegnap majdnem meglátta én oda mentem gyorsan és nem engedtem hogy kinyissa a szekrényt. Felemeltem őt és mondtam hogy jöjjön velem fürdeni. Így gondolhatja h miért vagy nem? Egesz este olyan furcsan nezett engem.
2hét mulva elutazunk és akkor fogom megkérni a kezét
25f
add fel postán oda, ahova mentek.
(csak vicceltem)
Majd mi vigyászunk rá!
Gollum&Szméagol
Értelmes válaszokat!
Köszönöm!
Szerintem vidd magaddal mindenhova.
Vagy rakd 2 pólód,ruhad kozze. Csak jegyezd meg hova tetted. Vagy cipőbe.
Add oda valamelyik barátodnak, a sógorom is ezt csinálta. Vagy szüleidnek, bárkinek, akiben megbízol, utazás előtt pedig visszaszerzed.
Sok boldogságot! :)
Tedd be az ekszerei koze
En spec tuti nem talanam meg ott ☺
Ha ilyesmi hagyományos éjjeliszekrényed van (ami nem lábon áll, hanem padlóig bútorlap), akkor az alá. Könnyű felemelni.
Felőlem bárhová tehetné a párom, ha nem nagyon béna a fantáziája, tuti nem találnám meg.
Mondjuk ruhák mögé a gardróbban. Nyári cipők közé. Szekrényben lévő pulcsi, zakó, kabát zsebbe, a zoknijai alá. Bárhova. Sosem túrok célzottan, így ha csak ki nem teszi az én ruháim elé, vagy a bugyijaim tetejére, jó eséllyel véletlenül nem találnám meg. Csak ha nagyon keresném... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!