Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megmondjam a barátnőmnek hogy hol voltam vagy mit mondjak neki?
Tegnap azt mondtam neki hogy a szüleimnél voltam de rájött hogy nem ott voltam. Hazajöttem kiabált h biztos van valakim utána elment. Nem akar velem beszélni. Gyűrűt voltam venni(:
Júniusban akarom megkérni a kezét.
Valószínűleg a csajjal is gondok vannak, mert féltékenykedős. Miért nem bízik a kapcsolatotokban?
Másfelől egy b.u.z.i meglepetés megér neked annyit, hogy hazudozzál neki? Miért nem mondod el neki őszintén, hogy mi van? Nekem nem kéne így eljegyzés, hogy hazudozik, akár kétszer is, mert először azt mondja, hogy a szüleinél volt, másodjára meg kitalál valami kamu sztorit, hogy a haverjánál volt. Nekem szimpatikusabb, ha a párom komolyan vesz, elém áll, hogy szeretne velem összeházasodni. És nem trükközik a hátam mögött.
Vannak bajok....
Szar ügy :) Szerintem ne hazudj neki megint, mostmàr mond meg neki az igazat. Az nem baj, ha emiatt bűntudata lesz, esetleg ràjön, hogy ő is hibàs, mert egyből megcsalàsra gyanakodni azért erős... De az viszont jogos, hogy haragszik , hisz hazudtàl neki. Az biztos, hogy bizalmi problémài vannak. Ezt àt kéne beszélni mielőtt megkéred.
Legközelebb ne hazudj, mond azt, hogy nem beszélgetsz róla hol voltàl. Vagy mondjuk a hàzassàg alapból a kettőtök dolga, pl beszéljétek meg nyíltan. A kezét ezek utàn is megkérheted.
Egyébként nem gondolom, hogy elszàmoltatàs ha a pàrunk mindig tudja hol, kivel vagyunk. A normàlis pàrok az ilyesmit elmesélik egymàsnak, beszélgetnek, miegymàs.
Én ilyen embernek bizotsan NEM kérném meg a kezét.
1. minden percedről elszámoltat
2. nem bízik benned - hiszen máris "megcsalsz" és társai
3 passzív-agresszív "konfliktuskerülő" >>> "nem akar velem beszélni".
Váltsd vissza azt a gyűrűt és MENEKÜLJ, vagy amíg együtt lesztek minden másodpercedről tudnia kell, ha valamit nem mondasz el, balhézik, és ha baja van napokighetekig sértődött hallgatással büntet.
Értelmes ember ilyen nőt/férfit olyan messzire kerül el, ahogyan csak tudja.
Off: Én -már menyasszonyként- higgadtan lekezelném és megkérdezném, hogy nem baj ha nem ott voltál, csak szeretnék bízni benned, és csalódtam mert bármilyen okból is, de hazudtál.
On: Nem mindanám el neki, viszont abból, ha azt mondod hogy meglepetést készítesz neki kb levágó hogy valami készül. És talán azt mondom hogy ilyen esetben imkább legyen kicsit levágó és nem olyan nagy meglepetés, mint hogy bizalmatlanság és csalódás miatt még az eljegyzés előtt szakítson veled, holott ez a legnagyobb bűnöd.
Eljegyzés után mindenképp elmondanám, nem feltétlen felhántorgatás szagúan, de felhoznám, hogy amúgy emlékszel, hogy egy hónapja kb durván veszekedtél velem mert nem anyumékhoz mentem? Na pont akkor vettem azt a szépséget ami (remélhetőleg) most az ujjadon virít.
Erre kicsit átgondolja majd, hogy mennyire rontja el a saját meglepetését (akkor is ha "csak" egy szülinapi meglepi lesz a későbbiekben), és a te kedvedet, holott mindent szeretetből teszel.
Szorítok!
Így már azért más ám.
Én azt hittem, a Kérdező mondta a barátnőjének, hogy a szüleihez megy. És erre barátnő felhívta a szülőket, hogy tényleg ott van-e a fiuk. Na, ha így lett volna, akkor meneküljön.
De így, hogy a srác anyja felhívja őket, srác zuhanyzik és nem tudja felvenni a telót, lány felveszi, és az anyuka kérdi, hogy mikor jöttök, rég láttalak titeket.
Közben a lány úgy tudta, hogy a párja a szüleihez ment.
Na így azért persze, hogy megállt a lányban az ütő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!