Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 2 hónapja megtaláltam a barátom szekrényében a gyűrűt. Miért nem kéri már meg a kezem? Vagy lehet hogy nem is az enyém a gyűrű? Már annyira örültem neki.25N
Nem turkáltam csak pakoltam.
Biztos hogy eljegyzési gyűrű.
"Biztos hogy eljegyzési gyűrű."
Tényleg csak kíváncsiságból: de miből gondolod úgy, hogy egy biztosan eljegyzési? Nekem van vagy 5 kövesgyűrűm és nem az 5 vőlegényemtől kaptam őket, hanem ilyen-olyan alkalmakra. Szerintem hacsak nincs ráírva, nem lehet megmondani, hogy ez most eljegyzési. Karikagyűrűnél már talán jobban rá lehet mondani, hogy eljegyzési, de ott is számtalan ok lehet. Nekem is évekig a szekrényemben volt az elhunyt nagymamám karikagyűrűje.
Nekem is van egy rakat köves gyűrűm. Van mit magamnak vettem, van mit kaptam, van amit már egész kicsit korom óta hordok, az apukámtól kaptam. Akkor vettem le mikor megkérte a párom a kezem, azóta csak azt hordom. Sőt a páromtól néhány hónap után kaptam egy köves gyűrűt foglalógyűrűként (csak gesztus), mert még nagyon fiatalok voltunk akkor.
Ne kapd túl, ha eljegyzési, és mégsem kéri meg a kezed akkor valami rossz fát tettél a tűzre a szemében, és meggondolta magát, de még nem annyira hogy visszavigye. Vagy mint előttem valaki hozzászólt hogy a nagymamája gyűrűje volt a szekrényében. Lehet neki is valami családi "örökség" és majd egyszer ezzel akarja megkérni az igazinak a kezét, elgondolkodott rajta, hogy te vagy-e az. Elkérte a szülőktől, és még vár.
Csak engedd el ezt a gondolatot. Még az is lehet rájött hogy megsejtetted amit tervez ezért vár, hogy "elfelejtsd" és majd meglepetés legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!