Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés. De hogyan?
Arra lennék kíváncsi, hogy Ti, akik már túl vannak az eljegyzésen, hogy oldottátok meg?
Meglepetés volt?
Együtt néztétek ki a gyűrűt?
Milyen gyűrűt választottatok?
Ja, és a legfontosabb, mennyi idő után döntöttetek úgy, hogy eljegyzitek egymást?
A barátommal elég fiatalok vagyunk, de úgy döntöttünk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. Fontolgatjuk az eljegyzést, de nem tudom, hogy is működik ez valójában.
Én anno kijelentettem, hogy sima klasszikus karikagyűrűt szeretnék, amilyen az időseknek van, erre beállít az én egyetlenem egy átlősan rovátkolt kétszínű gyűrűvel. De hordom, mert arra emlékeztet, hogy ő választotta, egyedül, rám gondolt közben és a legszebbet kereste nekem:)
Ha kényelmetlen lenne, mert mondjuk kő van benne és nyomja az ujjam, akkor szóltam volna az elején, hogy Kedves, cseréljük másikra mert kényelmetlen, és szerintem megértette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!