Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés. De hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés. De hogyan?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy Ti, akik már túl vannak az eljegyzésen, hogy oldottátok meg?

Meglepetés volt?

Együtt néztétek ki a gyűrűt?

Milyen gyűrűt választottatok?

Ja, és a legfontosabb, mennyi idő után döntöttetek úgy, hogy eljegyzitek egymást?

A barátommal elég fiatalok vagyunk, de úgy döntöttünk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. Fontolgatjuk az eljegyzést, de nem tudom, hogy is működik ez valójában.

2010. jún. 11. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jobb ha együtt nézite ki a gyűrűt! Én meglepetésként kaptam, és sajnos nem tetszik... egész életemben nézegethetem, mert nem akartam megsérteni a férjem. Mielőtt odaadta elvitte anyuhoz, a barátnőmhöz nekik tetszik e. nagyon sokat kereste, és értékes is, szabbadfoglalatú brill kővel, de nagyon vastag, kényelmetlen. viszont inkább hordom, mintsem megbántsam. Szerintem mutasd meg neki, h mik tetszenek neked.
2010. jún. 15. 13:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Én anno kijelentettem, hogy sima klasszikus karikagyűrűt szeretnék, amilyen az időseknek van, erre beállít az én egyetlenem egy átlősan rovátkolt kétszínű gyűrűvel. De hordom, mert arra emlékeztet, hogy ő választotta, egyedül, rám gondolt közben és a legszebbet kereste nekem:)

Ha kényelmetlen lenne, mert mondjuk kő van benne és nyomja az ujjam, akkor szóltam volna az elején, hogy Kedves, cseréljük másikra mert kényelmetlen, és szerintem megértette volna.

2010. jún. 15. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk meglepetés volt. Az első alkalommal elküldtem a fenébe, hogy neszórakozzon velem-igaz le is térdelt, de "sajnos" egy nagyon vicceskedvű fiukával hozott össze a sors :) (elötte negyon sokáig "szivatott" ezzel és addigra már nem vettem komolyan). Másodjára is elküldtem a fenébe, de akkor már higadtabb voltam és mielött teljesen hülyét csináltam volna magamból, elmentem mosdóba lenyugodni és mire visszaértem már a kezében volt a gyűrű:)
2010. jún. 17. 16:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Olyan jo olvasni a hozzaszolasokat az ilyen kerdesekre, sajnos nekem sem volt meg, varom az idopontot nagyon:) Nem surgetem, mert az elso dontes mindig a ferfie, mivel o szanja ra magat arra hogy meg ker-e. Biztosan nagyon boldog leszek ha raszanja magat:)Viszont en nem szeretnem ha egyutt valasztanank ki es nem is akarom tudni az idopontot en meglepetest akarok:):)
2011. ápr. 29. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!