Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés. De hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés. De hogyan?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy Ti, akik már túl vannak az eljegyzésen, hogy oldottátok meg?

Meglepetés volt?

Együtt néztétek ki a gyűrűt?

Milyen gyűrűt választottatok?

Ja, és a legfontosabb, mennyi idő után döntöttetek úgy, hogy eljegyzitek egymást?

A barátommal elég fiatalok vagyunk, de úgy döntöttünk, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket. Fontolgatjuk az eljegyzést, de nem tudom, hogy is működik ez valójában.

2010. jún. 11. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

Az alábbit, mint ÉRDEKESSÉGET ÍROM LE:Az én eljegyzésem 1959-ben volt. A gyűrű-vásárlás előtt el kellett menni a Tanácsba, be kellett jelenteni a "házassági szándékunkat". Kaptunk egy igazolást, azzal el kellett menni az ékszerületbe (:-), mire vehettünk 2 db keskeny (a mai napig nem kopott teljesen el) síma karikagyűrüt.

Az eljegyzésről a megismerkedésünk utáni 3. hónapban döntöttünk, majd 8 hónapi ismeretség után megesküdtünk. A férjem haláláig (1989.) tartott. 70/L

2010. jún. 11. 14:59
 2/14 anonim ***** válasza:
34%

70/L

70 éves Lány?:D

höhhi..

2010. jún. 11. 15:05
 3/14 anonim ***** válasza:

Én 32 éves voltam amikor a férjem egy nyaralás során nagy nehezen becsalt egy ékszerüzletbe. Ott kérdezték mit szeretne? Nyakláncot? Karkötőt? Ő mondta: gyűrűt. Vitt a nő a gyűrűkhöz...aztán mondta, ő inkább jegygyűrűre gondolt...na akkor eltört nállam a mécses. Mert ugyan megismerkedésünk után 2 hónappal megkérte a kezem Anyutól...de erre nem számítottam. Bőgtem egyet, ott voltak Anyáink is, mert vittük őket is magunkkal nyaralni aztán elmentünk egy fagyira.

A gyűrűnk sima karika. Tavaly kaptam egy másikat ami a kísérőgyűrű valőszínű...az igazgyöngy és apró gyémántok. Én választottam. Semmi formalitás csak egyszerű szeretet és tisztelet a másik iránt.

2010. jún. 11. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:
ez miért vicces neked "kedves" utolsó hozzászóló?
2010. jún. 11. 15:11
 5/14 BlackSword ***** válasza:
Olyannyira meglepetés volt, hogy aznap reggel még én sem tudtam... Aztán jött a gondolat... És másnap megvettük a gyűrűt...
2010. jún. 11. 15:16
 6/14 anonim ***** válasza:

70 éves lány?

Talán Nő....

2010. jún. 11. 15:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Azért írtam úgy, hogy 70/L, mert így szokták ide írni a kort és a nemet.

Így jobb, hogy 70 éves nő!

2010. jún. 11. 15:46
 8/14 anonim ***** válasza:
70/N
2010. jún. 11. 16:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem megígérte, hogy születésnapomra kapok ami áprilisban van. De ebből december lett. Együtt választottuk ki mert azt mondta ha én hordom muszály tetszenie. Persze bármit hozott volna tetszik mert TŐLE van. :-)

(szerintem meg tök mindegy mennyi idős, ha ő lélekben lánynak érzi magát ahoz sincs közöd.)

2010. jún. 15. 10:40
 10/14 anonim ***** válasza:

[link]

szerintem ez aranyos:)

2010. jún. 15. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!