Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ilyenkor mi van? Reménykedhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Reménykedhetek még, vagy felejtsem el a témát?

Figyelt kérdés
Bocsánat,de lehet kicsit hosszú lesz.amikor összrjöttünk,már az elején szóba kerültek ki hogy áll a házasság témájahoz.ő hozta szóba,ő kérdezett rá.mondtam neki,hogy én házasság párti vagyok.azt mondta ő is.aztán tavaly szóba került az eljegyzés többször is.mondta hogy megkéri a kezem márciusban.nagyon boldog voltam.azóta többször szóba került,úgymond emlékeztettem az ígéretére,persze nem erőszaksan.mindíg megnyugtatott,higy megkér.eljött a március,szóba hiztam a dolgot.azt mondta most nem mert nincsen pénze rá.mondanom sem kell,összetörtem.megígérte hogy 1-2 hónapon belül megkér.aztán úgy alakult hogy most a napokban kapott egy nagyobb összeget.nem szóltam neki higy most már lenne rá pénze,de valamelyik nap veszekedtünk és akkor felhoztam neki,higy most már van rá pénze,mire vár?és a fejemhez vágta higy mostanában nem fog megkérni.ezt most mire véljem?nagyot csalódtam.ha nem ő hozta volna szóba a kapcsolatunk elején ezt a témát,és ha nem ő lett volna az aki márciusra beígérte az eljegyzést,akkor most nem lennék ennyire csalódott.mondtam is neki,hogy nem akarom eröltetni,de ő igérte meg.szeretjük egymást,együtt élünk.veszekedni szoktunk,dr meg szoktuk oldani.nem tudom most mit higgyek.mi a véleményetek erről?
2018. márc. 24. 20:50
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
30 felettiek vsgyunk,és 2 éve vagyunk együtt.
2018. márc. 24. 20:51
 2/20 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem ne erőltesd, majd megkér, ha szeretné. Mondjuk nekem még nem kérte meg senki a kezem, de azt szeretném ha ő maga akarná, nem emlékeztetném rá, és nem azért tenné, mert én erőltetem.
2018. márc. 24. 21:02
 3/20 A kérdező kommentje:
Én sem szeretném erőltetni.de ő ígérte meg,magától.nem én erőszakoltam ki az ígéretet.ha nem így lett volna akkor most nem esne iyen sz.rul.de mindegy,ezek után többet szóba sem fogom neki hozni.köszönöm a válaszodat.
2018. márc. 24. 21:05
 4/20 anonim ***** válasza:
47%
Gyereket/gyerekeket szeretnétek?
2018. márc. 24. 21:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem ne erőltesd, majd megkér, ha szeretné"

Mar bocsanat, de a hazassag ket ember kozos dontese, es nem arrol szol, hogy az egyik eveket var a masikra egyoldaluan.

2018. márc. 24. 21:15
 6/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha veszekedésnél hoztad fel akàr idegből is vàlaszolhatta, hogy még jobban megbàntson. Az a baj így tényleg elveszíti a varàzsàt az egész. Én nem hoznàm szóba egyàltalàn... Nyugi rendben lesztek, biztosan sikerül megbeszélni ahogy lenyugodott
2018. márc. 24. 21:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jogosan aggódsz, bár elég erőszakos vagy valóban. Ne azt akard erőltetni, hogy megkérjen, hanem egyszer vagy többször beszéljétek át komolyan, hisztéria és veszekedés nélkül, hogy ki mit szeretne. Nő vagy, és valóban ideje a gyerekszülésre gondolnod. Ha ő közben meggondolta magát, az is emberi dolog, csak ne húzza az idődet, ha nem akar semmit.
2018. márc. 24. 21:30
 8/20 A kérdező kommentje:
Szeretnénk gyereket.tudja higy csak házasságban szülnék,és azt is hogy max 3 évem van még arra hogy szüljek.
2018. márc. 24. 21:43
 9/20 anonim ***** válasza:
20%

ha harmincas vagy, akkor nem 3 éved van a szülésre. 45 ig vígan szülnek sokan, de még afölött is.

viszont szerintem napokon belül tisztázd, hisztéria nélkül, hogy mit akar, mert ha semmit vagy hímez-hámoz, akkor lépjél le de sürgősen.

2018. márc. 24. 21:46
 10/20 anonim ***** válasza:
56%

"45 ig vígan szülnek sokan, de még afölött is." => Nem akarok okoskodni, de rohadtul nem mindegy, hanyadikat. Biológiailag a testnek a legideálisabb, ha az első 30 éves kor előtt születik. Nem véletlen van mindenféle szűrővizsgálat onnantól, ha első gyerekről van szó.

Nem lehetetlen nyilván utána sem, csak épp kockázatos. Többedik gyerek esetében sokkal kevésbé az, még 40 körül is belefér.

2018. márc. 24. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!