Szerintetek reménykedhetek vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Tudom ti nem tudjátok megmondani, de ha valaki volt így, vagy nagyobb a tapasztalat vélemény, bármi írjátok nyugodtan.
Június 26.án volt utoljára mensim, párommal július 7-8.és 11.én voltunk együtt. Pár napja nagyon érzékeny a mellem. és ma lett fehér folyás is nem sok de azért fekete alsón látszott.
Jövőhéten nem kéne megjönnie.
Most elbizonytalanodtam, hogy ezek azért vannak, mert akkor jövőhéten megjön? :(
2014. júl. 14. 21:02
1/10 anonim válasza:
Most igy nem tudhatjuk elöre,de szerintem igen menstrualni fogsz:( mell ėrzėkenysėg fehėr folyas ciklus elötti jelek... ha viszont babås lennėl azt visszont mėg nem ėreznėd ! Ha kesne akkor tesztelj es ird meg letszi :)
2/10 anonim válasza:
Szerintem minden esély megvan rá kérdező :) Főleg ha jó időben voltatok együtt. A ciklus folyamán léphet fel egyébként bármilyen folyás! Sőt terhesség esetén több folyás jellemző. De ez még korai nálad. Nekem is folyásom van mindig azt hiszem megjön és holnap lesz 2. napja h késik ép holnap tesztelek. Mellbimbóm is érzékeny nagyon és barna. Minden esély megvan nyugalom!
3/10 A kérdező kommentje:
Csak mensi jelnek nem korai?
Én is akkor tesztelek ha késik, de wá de örülnénk ha sikerülne :)
2014. júl. 14. 21:35
4/10 anonim válasza:
Mivel a jövö hėtre vàrod igy nem korai...ėpp ezėrt tunt fel !!! Hogy esetleg ami van tüneteid az pont ciklus elött szokott lenni sajna... ahogyannirta a 2. Vàlaszolo is... folyàs korai..... de bàrcsak sikerulne... 1 vagyok !
5/10 A kérdező kommentje:
igazából nekem mensi előtt 2 nappal szokott lenni a folyás, mellem meg sose fájt, ezért lettem rá figyelmes
2014. júl. 14. 21:53
6/10 anonim válasza:
Ilyen màr meg törtėnt velem ìs, olyan is hogy elöbb menstrualtam...ėppen hogy csak volt!! Utolag pedig ėszre sem vettem semmi jele nem volt hogy meg fog jonni csak datum szerint,nezzd jo indulatbol mondom hogy be csalodj!!!inkabb ne ėld magad bele hogy babas vagy csak akkor ha mar pozitiv teszted van !!!! Es ha pozitiv akkor örülünk veled együtt :):)mint hogy most elöre örüljönk es mondjuk nem vagy az.... az nagy csalodas lesz.... tudom mert en mar igy voltam !!!de remenykedni rementkedhetsz...... ha most nem akkor lekozelebb sikerul!!!de remelem mar most :)
7/10 anonim válasza:
Kérdező, én is kétségek között vagyok épp, átérzem a helyzeted, hasonló, egyáltalán nem megszokott tüneteim voltak megspékelve egy egynapos barnázással a 10.dpo-n, meg egy korai, nem túl erős menstruációval. Miután megjött, valamiért mégis teszteltem, az egyik teszt negativ, a masik teszt pozitív, most a várakozás napjaiban vagyok, hogy mi lesz, úgyhogy együttérzek, pár napon belül tesztelek újra. Sajnos az agyunk is tud tüneteket produkálni, viszont az esélyed is megvan rá, hogy baba van. Szurkolok neked!
8/10 A kérdező kommentje:
.
2014. aug. 27. 23:02
9/10 A kérdező kommentje:
Ekkor sajnos megjött, de már 5 hetes vagyok :)
2014. aug. 27. 23:02
10/10 anonim válasza:
Nekem sem volt baba akkor, mi még kicsit most úgy döntöttünk, halasztjuk a próbálkozást, de már nagyon várom, hogy leteljen az 1 év, amit most kitűztünk:) Neked gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!