Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tetszeni fog neki? *. *

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszeni fog neki? *. *

Figyelt kérdés

Én külföldön dolgoztam , a barátnőm magyarországon lakik , de már 3éve együtt vagyunk , nagyon szeretem , ő is engem mert nem 1x bebizonyította / érezteti

Ő úgy tudja h jövőhéten megyek majd csak haza , de én 2nap mulva otthon leszek , és végleg otthon is maradok

Beszéltem az édesanyjával

A tervem : hogy amíg ő dolgozik , elmegyek hozzájuk , anyja beenged , teleszórom a szobáját + a lépcsőt ami az ajtajához vezet rózsaszirmokkal , ( mivel mindig úgyszokta h bejáratnál beköszön és felmegy a szobájába ) , de én nemleszek ott , és mivel 1ből az édesanyját fogja kérdezni ( aki 0-24 a konyhába ül ) hogy hol vagyok ?!

Én leszek a konyhába gyertyafénynél , hegedűzenénél ( mert ő is hegedül és nagyon szereti ) letérdelve megkérem a kezét

Szerintetek tetszeni fog ? :)

2018. márc. 19. 22:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Fú, ez totál nyálas, már ne is haragudj.

Más: én BIZTOSAN nem mennék hozzád, míg nem életünk együtt legalább 1-2 évet.

Exemnél is elég volt fél-hnegyed év, hogy rájöjjek, totál más, mint amilyen arcát mutatta amúgy.

2018. márc. 20. 17:44
 22/34 anonim ***** válasza:
19%

A másik, hogy az eljegyzést meg szokták BESZÉLNI, KÖZÖS döntés, nem a fiú a hasára csap, a csaj meg köpni-nyelni nem tud.

Mi is megbeszéltük, hogy közösen akarunk élni, amíg lehet, és 3 hónapon belül valamikor kapok gyűrűt - a pontos dátumot nem ismerem, AZ meglepetés :)

A másik, hogy a rózsaszrmokat ugye te takarítod fel magad után? ;)

Más: szerintem egy tóparti, vagy túra közbeni eljegyzés ezerszer romantikusabb.

2018. márc. 20. 17:48
 23/34 anonim ***** válasza:

De még akár egy éttermi vacsora közbeni is "eredetibb". Vagy hogy fogalmazzak.

Hazajössz, lejelentkezel, örül Neked. Meghívod egy vacsorára egy étterembe, hogy megünnepeljétek, hogy most már Magyarországon maradsz. És akkor eljegyzed.

VAgy: MÉG NEM jegyzed el vacsorakor, csak szóba hozod, hogy vele szeretnéd leélni az életedet, stb... és hogy ő mit gondol erről.

Aztán ahogy előző is írta, maga az eljegyzés úgy lenne meglepi, hogy az időpontja a meglepetés (nálunk is így volt). De olyannyira, hogy még a gyűrű mérettel sem titokzatoskodtunk, simán elkérte az egyik gyűrűmet, ami jó arra az ujjamra, a méret miatt, mintának.

Aztán egy alkalommal (tényleg túrázás, közös nyaralás, vagy akár egy otthoni gyertyafényes vacsi, na akkor eljegyzed gyűrűvel). Szerintem.

2018. márc. 20. 18:00
 24/34 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom,en nem szerettem volna tudni h meg akar kerni,pedig nem vagyok meglepetesparti, de ez az egy nekem akkor orom,ha varatlan,az is volt:) sajnalom h igy lehuztunk,ha egyet tanacsolhatok,eljetek elotte egyutt es akkor legyel ennyire romantikus ha a lany ilyentol ajul el.Az en parom tudta h a csopogessel ki tudna kergetni a vilagbol,szimplan seta kozben megalltunk megnezni egy szep kilatast es ott megkerdezte.Szoval gondolkodj meg azon h h lehetne a legemlekezetesebb es gondold at h vajon osszekoltozes nelkul o is szeretne-e hozzad menni?
2018. márc. 20. 19:14
 25/34 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan mondom, ennyi negativ, keserű embert...beszarok rajtatok. Nem, nem azért mert egyesek szerint nyálas, hanem azért mert azoknál a kérdéseknél, ahol a csajbuli írja hogy ő már szeretne lánykérést blabla, mindenki leoltja hogy ilyen nőt el se kéne venni aki kierőszakolja, kussoljon és várja meg szépen míg a pasi úgy dönt (vagy nem).... Most meg.... Itt egy srác, aki romantikus módon még akarja kérni a barátnője kezét és megy az oltás.... Esküszöm nem tudok kiiagazodni az embereken. Egyébként úgy gondolom, hogy egy (számomra) normális kapcsolatban szóba kerül az eljegyzés és házasság, gyerek téma, illetve hogy ki hogyan képzeli a jövőjét. És azután a pasi egyszercsak meglepi a lányt a gyűrűvel. Attól hogy meglepetés a gyűrű, az még nem jelenti azt, hogy a lány nem számít rá, hogy egyszer, vagy a közeljövőben megérkezése a kezét. Persze vannak kivételek de általában akkor teszik fel a kérdést, ha tudják mi lesz a válasz. Persze nem tudjuk hogy a kérdezőnek milyen a kapcsolata, se hogy hány évesek. De úgy általánosságban szánalmasak vagytok, nektek semmi se jó. (nem Meg ez duma h a szirmot ki takarítja fel... Normális pasi segít ebben is a párjának. Ha valaki még nem ilyet választott, magára vessen.) Tisze
2018. márc. 21. 08:51
 26/34 anonim ***** válasza:
29%

". Esküszöm nem tudok kiiagazodni az embereken. "

Talán azért van így, mert nem ugyanazok az emberek írják a kétféle választ. Tehát nem ugyanaz a tábor oltja le a lányt, hogy miért akarja erőszakkal eljegyeztetni magát, mint amelyik tábor leoltja a srácot, hogy ez így nagyon nyálas.

Mindössze ennyi. Ettől nem kéne agyvérzést kapnod.

2018. márc. 21. 08:55
 27/34 anonim ***** válasza:
8%

Amúgy meg hülyeségen puffogsz, mert lényegében azt írtad, amit itt a többség: Legyen a párocska között kommunikáció, nem árt, ha szóba került köztük, hogyan képzelik a jövőt, mik a terveik. És utána valamikor, a gyűrű és a lánykérés meglepetés, de azért nem derült égből jön hegedűszóval és rózsaszirmokkal úgy, hogy fingjuk nincs, mit akarnak együtt.

Ezért kár minősítened itt mindenkit kivétel nélkül.

Amúgy valóban ne olyan férjet választottam, aki teleszórja rózsaszirommal a lépcsőfeljárót, (tudom, magamra vessek), de 23 éve működik a házasság:) Lehet, nem szór rózsaszirmot, de mérnöki precízséggel kitakarítja a fürdőszobát (ahogy én nem is tudnám), porszívóz, mellettem áll mindenben, szakmailag amit elértem, annak köszönhetem, hogy ő bíztatott mindig és mellettem állt. Sorolhatnám.

(Rózsaszirmokat nem szór, ez tény.)

2018. márc. 21. 09:01
 28/34 anonim ***** válasza:
27# nyugi, azért nem fogok agyvérzést kapni. Egyébként odaírtam a végére, hogy tisztelet a kivételnek. Nem tudom mi történt vele. De nem kell azért kiforgatni a szavaim, nem azt írtam h magára vessen aki nem olyan pasit választ, aki rózsaszirommal szórja be a lakást. Olvasd el talán mégegyszer. Másrészt nem, nem ugyanazt írták sokan amit én... Sokan eleve úgy vették, mintha megbeszélésről szó se lett volna, a csávó csak kitalálta volna, hogy megkéri szegény lányt, aki még sem lett kérdezve a jövőbeli terveiről.
2018. márc. 21. 16:56
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
26# Nem mondod? Azt hittem minden kérdésre ugyanazok válaszolnak... Általánosságban értettem amúgy. De látom te sem tudsz szöveget értelmezni.. Nem a nyálasságon van a hangsúly.
2018. márc. 21. 16:58
 30/34 anonim ***** válasza:
27# a mondandód végével tökéletesen egyetértek. De látod te is csak puffogsz, anélkül hogy normálisan elolvasnád amit írtam...pont erről szólt, hogy segít.. Nem a rózsaszirmokról. Na mindegy
2018. márc. 21. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!