Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszeni fog neki? *. *
Én külföldön dolgoztam , a barátnőm magyarországon lakik , de már 3éve együtt vagyunk , nagyon szeretem , ő is engem mert nem 1x bebizonyította / érezteti
Ő úgy tudja h jövőhéten megyek majd csak haza , de én 2nap mulva otthon leszek , és végleg otthon is maradok
Beszéltem az édesanyjával
A tervem : hogy amíg ő dolgozik , elmegyek hozzájuk , anyja beenged , teleszórom a szobáját + a lépcsőt ami az ajtajához vezet rózsaszirmokkal , ( mivel mindig úgyszokta h bejáratnál beköszön és felmegy a szobájába ) , de én nemleszek ott , és mivel 1ből az édesanyját fogja kérdezni ( aki 0-24 a konyhába ül ) hogy hol vagyok ?!
Én leszek a konyhába gyertyafénynél , hegedűzenénél ( mert ő is hegedül és nagyon szereti ) letérdelve megkérem a kezét
Szerintetek tetszeni fog ? :)
Fú, ez totál nyálas, már ne is haragudj.
Más: én BIZTOSAN nem mennék hozzád, míg nem életünk együtt legalább 1-2 évet.
Exemnél is elég volt fél-hnegyed év, hogy rájöjjek, totál más, mint amilyen arcát mutatta amúgy.
A másik, hogy az eljegyzést meg szokták BESZÉLNI, KÖZÖS döntés, nem a fiú a hasára csap, a csaj meg köpni-nyelni nem tud.
Mi is megbeszéltük, hogy közösen akarunk élni, amíg lehet, és 3 hónapon belül valamikor kapok gyűrűt - a pontos dátumot nem ismerem, AZ meglepetés :)
A másik, hogy a rózsaszrmokat ugye te takarítod fel magad után? ;)
Más: szerintem egy tóparti, vagy túra közbeni eljegyzés ezerszer romantikusabb.
De még akár egy éttermi vacsora közbeni is "eredetibb". Vagy hogy fogalmazzak.
Hazajössz, lejelentkezel, örül Neked. Meghívod egy vacsorára egy étterembe, hogy megünnepeljétek, hogy most már Magyarországon maradsz. És akkor eljegyzed.
VAgy: MÉG NEM jegyzed el vacsorakor, csak szóba hozod, hogy vele szeretnéd leélni az életedet, stb... és hogy ő mit gondol erről.
Aztán ahogy előző is írta, maga az eljegyzés úgy lenne meglepi, hogy az időpontja a meglepetés (nálunk is így volt). De olyannyira, hogy még a gyűrű mérettel sem titokzatoskodtunk, simán elkérte az egyik gyűrűmet, ami jó arra az ujjamra, a méret miatt, mintának.
Aztán egy alkalommal (tényleg túrázás, közös nyaralás, vagy akár egy otthoni gyertyafényes vacsi, na akkor eljegyzed gyűrűvel). Szerintem.
". Esküszöm nem tudok kiiagazodni az embereken. "
Talán azért van így, mert nem ugyanazok az emberek írják a kétféle választ. Tehát nem ugyanaz a tábor oltja le a lányt, hogy miért akarja erőszakkal eljegyeztetni magát, mint amelyik tábor leoltja a srácot, hogy ez így nagyon nyálas.
Mindössze ennyi. Ettől nem kéne agyvérzést kapnod.
Amúgy meg hülyeségen puffogsz, mert lényegében azt írtad, amit itt a többség: Legyen a párocska között kommunikáció, nem árt, ha szóba került köztük, hogyan képzelik a jövőt, mik a terveik. És utána valamikor, a gyűrű és a lánykérés meglepetés, de azért nem derült égből jön hegedűszóval és rózsaszirmokkal úgy, hogy fingjuk nincs, mit akarnak együtt.
Ezért kár minősítened itt mindenkit kivétel nélkül.
Amúgy valóban ne olyan férjet választottam, aki teleszórja rózsaszirommal a lépcsőfeljárót, (tudom, magamra vessek), de 23 éve működik a házasság:) Lehet, nem szór rózsaszirmot, de mérnöki precízséggel kitakarítja a fürdőszobát (ahogy én nem is tudnám), porszívóz, mellettem áll mindenben, szakmailag amit elértem, annak köszönhetem, hogy ő bíztatott mindig és mellettem állt. Sorolhatnám.
(Rózsaszirmokat nem szór, ez tény.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!