Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszeni fog neki? *. *
Én külföldön dolgoztam , a barátnőm magyarországon lakik , de már 3éve együtt vagyunk , nagyon szeretem , ő is engem mert nem 1x bebizonyította / érezteti
Ő úgy tudja h jövőhéten megyek majd csak haza , de én 2nap mulva otthon leszek , és végleg otthon is maradok
Beszéltem az édesanyjával
A tervem : hogy amíg ő dolgozik , elmegyek hozzájuk , anyja beenged , teleszórom a szobáját + a lépcsőt ami az ajtajához vezet rózsaszirmokkal , ( mivel mindig úgyszokta h bejáratnál beköszön és felmegy a szobájába ) , de én nemleszek ott , és mivel 1ből az édesanyját fogja kérdezni ( aki 0-24 a konyhába ül ) hogy hol vagyok ?!
Én leszek a konyhába gyertyafénynél , hegedűzenénél ( mert ő is hegedül és nagyon szereti ) letérdelve megkérem a kezét
Szerintetek tetszeni fog ? :)
Meg ennyi erővel be lehetne idomitani két galambot, hogy azok húzzák az ujjára a gyűrűt plusz vinni egy ozgidat és utána azt simogatni egy Elton John szám kíséretében.
Bár nekem a zsíros kenyeres megoldás még egészen tetszik. Egy hagymaszagu "nesze, gyűrű" odaszolas kíséretében. Az inkább eredeti.
Bár még mindig tartom azon álláspontomat, hogy tavkapcsolatoknal az szokott jobban meglepődni aki varatlanul, korábban hazamegy, hogy meglepetést okozzon.
Nulla kreativitás, nulla romantika. Mintha egy szappanopera forgatókönyvét másolnád le.
Legyél önnmagad és legyél egyedi, legen saját ötleted.
(ha a nő helyében lennék az első mondatom ez lenne "Na ezt te fogod feltakarítani, mert én hozzá nem nyulok!')
"Legyél önnmagad és legyél egyedi, legen saját ötleted. "
Te tisztában vagy az egyedi szó jelentésével? Akkor gondolkodj el azon, hány lánykérés történt az eddigi párezer évben, amióta ez a szokás létezik.
Ha mást nem,a hegedűt biztos fogja értékelni,na meg a gesztust.
Nekem ez már picit sok lenne,de neki kell,hogy tetszen és Nektek további sok boldogságot!
Lehet, hogy ünneprontó vagyok. Nekem az nem tetszik, hogy ebbe a szépséges lánykérésbe miért kell bevonni a lányos házat is. Úgy értem, Te is laksz valahol biztosan, nálad nem lehetne? Jó, értem, akkor az a meglepetés elmaradna, hogy egy héttel előbb hazajöttél.
Csak nekem olyan gagyi így az egész, hogy a lányéknál, a szülői házban.
Nekem nem tetszene. Számomra az eljegyzés egy közös döntés, mindenféle rózsaszirom, letérdelős műsorszám nélkül.
De ettől még neki (a barátnődnek) tetszhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!