Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van? Túlzásba viszem?
ha nem neked,akkor kinek van köze hozzá?
meg mi az hogy nem ad a közösbe semmit?te nem dolgozol,akkor gyakorltilag anyukád etet plusz 2 főt?
Ez a kapcsolat valahogy nagyon nem jó.Anyud fizeti a rezsit rátok is,a 4000 havi étel adag egy felnőtt férfinél és két nőnél elenyészően kevés,ezt valahogy nagyon furán oldottátok meg.
A pénzügyeihez valóban nincs közöd,az ő fizetése,de beszállni a rezsibe és a kosztpénzbe kutya kötelessége lenne,ha ottlakik.
Az időddel pedig neked nem kell elszámolni.Eszembe sem jutna számítógép előzményeket nézegetni,meg kiakadni 2 órán.Komolyan,megáll az eszem.Ti ilyen bizalomra akartok építeni egy házasságot?
Az eljegyzés szép és jó dolog,de házasodni addig,amig nem dolgozol nincs értelme,mert nagyon sokszor meg fogod kapni,hogy ő tart el.Ebbe nem érdemes belemenni,mert garantált a válás.
Elvileg együtt éltek?Akkor illene neki haza adni a pénzből egy bizonyos összeget,még ha ott van neki az autója akkor is!
Mi a párom szüleinél élünk.Ahogy megjön a fizetésünk,kifizetjük a számláinkat és kiszámoljuk mennyi a mi részünk a rezsiből plusz bevásárolunk a konyhára k.b 20-30 ezer ft értékbe.
Komolyan nem értem a párodat,ennyi felelősség nincs benne felnőtt ember létére hogy beszálljon a havi kiadásokba?Akkor ez olyan mintha anyukád tartaná el!!Meg azt se értem neki mi köze van ahhoz hogy te mikor érsz haza,vagy ez úgy van nálatok hogy iskola után egyből haza kell menned?Mi lesz veled ha a felesége leszel???
25/N
ez sztem pofátlanság, milyen már h nálatok lakik és nem ad a közösbe semmit?ez olyan mintha élősködne havi 3-4 ezer az semmi, mert a rezsi az sokkal több és anyukád mit szól ehhez, szerinte jó ez így?
amugy meg az is milyen már h semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a pénzével, mikor együttéltek? vmi baj van a gondolkodásával, jól meggondoltad h vele akarsz maradni életed végéig?, mert lehet h ez csak rosszabb lesz(ne legyen igazam)
Ez nagyon gáz! Semmi köze a te idődhöz, milyen alapon számoltatna el. Ráadásul másfél éve ott lakik és csak ennyivel száll be a költségekbe, ez is nagyon kevés!
Anyukád helyében, már rég helyre tettem volna. Szerintem szépen spórol magának, ha mégis kiszáll a kapcsolatból lesz spórolt pénze, amit rajtatok spórolt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!