Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek kiálló köves az eljegyzési gyűrűje, azt nem zavarja? Arra gondolok, hogy nem akad be mindenhova? Pl. Kötött pulcsiba stb.
Figyelt kérdés
2018. márc. 8. 11:56
1/6 anonim válasza:
Néha beakad, de azt a saját figyelmetlenségemre fogom, nem a gyűrű "hibájának"... :)
2/6 anonim válasza:
nekem több köves gyürüm van (ugyan egyik sem eljegyzési), de nem igazán akad bele semmibe, megtanultam kicsit odafigyelni.
3/6 anonim válasza:
nem akad bele soha semmibe, már úgy hozza szoktam, hogy az a furcsa, ha leveszem fel orara (pl. pogacsadagasztás)
4/6 anonim válasza:
Van több köves gyűrűm is (nem eljegyzési, de ugyanolyan). Nem szokott beleakadni semmibe, de igaz nem olyan durván nagy a kő egyikben sem.
5/6 anonim válasza:
Néha beleakadnak pici szöszök, de nem annyira gyakran, hogy zavarjon.
6/6 anonim válasza:
3as beléd szerettem:)) pogácsa dagasztás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!