Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gáz, h nem megyek el a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, h nem megyek el a barátnőimmel discozni?

Figyelt kérdés

Az egyetem alatt volt időszak, amikor albérletben közösen laktunk pár barátnőmmel. Bár mindig aggódtam, h a párom mit szól ehhez, ami nem adott teljes lazaságot, de Ő sosem hánytorgatta fel, sőt, mondta is, h menjek nyugodtan, nem neheztel ezmiatt.

Az utolsó évemen már nem kell ott laknom a városban, elég utaznom. A barátnőm akivel laktam és aki egyben a csoporttársam is, kitalálta múlthét hétfőn, h mi lenne ha ezen a héten elmennénk felidézni az emlékeket és buliznánk egyet. Akkor azt mondtam, h persze legyen, úgyis ritkán találkozunk, nem akarok ünneprontó lenni. VISZONT, amikor ezt leegyeztük, nekem aznap volt a szülinapom és a párom este megkérte a kezemet. Ezt azóta még sajnos nem is tudtuk rendesen megünnepelni a családdal sem, mivel elég nehéz írásbelire készültem és egész hét elment a tanulásra. Nekem ez, h menyasszony vagyok, a páromnak a jegyese, nagyon sokat jelent és valmaiért (lehet buta vagyok) nem érzem azt, h disco-ban a helyem, ráadásul úgy, h a párommal sem és a szüleinkkel sem ünnepeltük meg az eseményt... A barátnőim persze ezen csámcsognak, h mostmár, h menyasszony lettem, "apácaüzemmódba" teszem magamat.

Tényleg ennyire gáz lenne?

2018. febr. 27. 20:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%

nem gáz. azt tedd, amihez van kedved.

amugy semeddig nem tart ám eljegyzett not is elcsabitani ;)

2018. febr. 27. 20:58
 2/13 Interferencia ***** válasza:
100%
Itt mindenki hülye.
2018. febr. 27. 20:59
 3/13 anonim ***** válasza:
53%
Ez a barátnőket minősíti.
2018. febr. 27. 21:03
 4/13 A kérdező kommentje:

1. Mindig a saját véleményemaz első, bár néha rettentően megtud ingatni másoknak a meglátása és kommentárja.

A hozzászolásod másik felére válaszolva: Engem még az eljegyzés előtt sem lehetett szóval ez emberfüggő, mert a házas embert sem nehéz ;) :))

2018. febr. 27. 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
En abszolut Veled ertek egyet mondjuk en amig "csak" parom volt se jartam mar el, nem azert mert nem akarta, hanem mert szimplan nem volt kedvem nelkule.
2018. febr. 27. 21:53
 6/13 A kérdező kommentje:
Amikor az egyetem alatt kimentünk, èn akkor se teljes örömmel, mert szintén mindig a páromra gondoltam, h nincs ott. Az egyik lánynak is van barátja, de ők lazábban veszik a kapcsolatot, egymás nélkül is elmennek bálozni, amit én el se tudok képzelni 😅Most, h menyasszony vagyok, teljesen elszállt az érdeklődésem a bulizás iránt. Oké, úgy, h este beülni koktélozni stb. az más, mint egy disco
2018. febr. 28. 07:56
 7/13 anonim ***** válasza:

De miért nem lehet megszervezni mind a kettőt?

Tegyétek át a bulit. Akkor lesz alkalom megünnepelni a családdal a dolgot, hogy igazzzy menyasszonynak érezheted magad, aztán mondjuk egy héttel később mehettek bulizni a barátnőkkel.

Egyébként előre szólok, csalódás lesz. :D Mi is csináltuk ilyet, hogy húúú besavanyodott vénasszonyok lettünk, asszonyok meg élettársak, csináljunk egy csajos bulit, úgy mint rég.

Három koktél meg pár óra után leléptünk, egyszerűen vacakul éreztük magunkat a sok kis csitri között, nem vonzott sem a tánc, sem a tömeg.

Oké, mi már végeztünk az egyetemen, szóval picit idősebbek vagyunk, mint ti, de az ember gondolkodása valahogy változik. :) Többre értékelünk egy összeülős estet valamelyikünknél, vagy beülni sörözni, kávézni, dumálni. Ez nem apácaüzemmód, csak szimplán változik az ember - mind a korral, mind az élethelyzettel. Nálad most épp az eljegyzés adta meg ezt a lökést, úgy tűnik.

2018. márc. 2. 10:54
 8/13 A kérdező kommentje:

7. Nem lehetett átteni a bulit, mert főleg az egyik csajhoz kellett volna alkalmazkodni aki még ott tanul és akit régen nem láttunk már :) Mindegy, nem is bántam, h nem mentem el.

Tulajdonképpen nekem már most többet ér egy beülős est, mint egy tucctucc zenés, részeg részeg hátán, mennyi pia fér még belénk éjszakázás. Egyszerűen nem vonz. Akkor sem nagyon vonzott már, h ott laktam, akkor inkább a barátnők, csoporttársak gondolata vitt bele, h velük szórakozhatok és h közös élmény :) Most, h már nem élek fent, teljesen "elhagytam" ezt a szokást.

2018. márc. 3. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem gàz, egyszer majd talàn ők is kinövik a diszkózàst, meg a csàmcsogàst.
2018. márc. 4. 02:29
 10/13 anonim válasza:
58%

Már miért lenne gáz!? - Ha valóban barátnők, akkor megértik, elfogadják. Viszont kimaradsz egy jó adag közös élményből, ami a barátságot erősítheti... A kérdés csak az, hogy neked ez mennyire fontos?

Ha fontos, akkor a párod is megérti ezt, és ha bízik benned, te pedig nem adsz okot arra, hogy ezt ne tegye, akkor nincs semmi gond azzal sem, ha időnként a barátnőiddel tartasz.

Ha nem fontos, akkor meg nincs miről beszélni...

2018. márc. 7. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!