Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gáz, h nem megyek el a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, h nem megyek el a barátnőimmel discozni?

Figyelt kérdés

Az egyetem alatt volt időszak, amikor albérletben közösen laktunk pár barátnőmmel. Bár mindig aggódtam, h a párom mit szól ehhez, ami nem adott teljes lazaságot, de Ő sosem hánytorgatta fel, sőt, mondta is, h menjek nyugodtan, nem neheztel ezmiatt.

Az utolsó évemen már nem kell ott laknom a városban, elég utaznom. A barátnőm akivel laktam és aki egyben a csoporttársam is, kitalálta múlthét hétfőn, h mi lenne ha ezen a héten elmennénk felidézni az emlékeket és buliznánk egyet. Akkor azt mondtam, h persze legyen, úgyis ritkán találkozunk, nem akarok ünneprontó lenni. VISZONT, amikor ezt leegyeztük, nekem aznap volt a szülinapom és a párom este megkérte a kezemet. Ezt azóta még sajnos nem is tudtuk rendesen megünnepelni a családdal sem, mivel elég nehéz írásbelire készültem és egész hét elment a tanulásra. Nekem ez, h menyasszony vagyok, a páromnak a jegyese, nagyon sokat jelent és valmaiért (lehet buta vagyok) nem érzem azt, h disco-ban a helyem, ráadásul úgy, h a párommal sem és a szüleinkkel sem ünnepeltük meg az eseményt... A barátnőim persze ezen csámcsognak, h mostmár, h menyasszony lettem, "apácaüzemmódba" teszem magamat.

Tényleg ennyire gáz lenne?

2018. febr. 27. 20:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Viszont kimaradsz egy jó adag közös élményből, ami a barátságot erősítheti..."

Hát a disco az aztán nagy élmény... pláne, ha nem az első hanem a 100. alkalom :D :D :D

2018. márc. 7. 17:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért tedd a szívedre a kezed, azért nem akarsz menni, mert a párod parádézik miatta, vagy azért mert TÉNYLEG te nem akarsz menni?

Ne hódolj be neki azért, mert most menyasszony lettél, attól te még egy külön ember vagy, akinek lehet igénye a külön szórakozásra. Nekem ez egy kicsit beteges, de te tudod.

2018. márc. 31. 14:51
 13/13 A kérdező kommentje:
12. Leírtam emlékezetem szerint egy előző kommentben, h még mielőtt nem voltam menyasszony, már akkor sem vonzott a disco. Előbb jobban vedd szemügyre az előző hozzászólásokat, aztán mondd valakire, h “beteg”.
2018. ápr. 1. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!