Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év után eljegyzés?
Figyelt kérdés
Igazából már régebb óta van valami, csak fél éve lett kimondva.2018. febr. 20. 17:16
1/7 anonim válasza:
Lehet, de minek? Hogy fészbúkon ki lehessen posztolni?
Előbb éljetek együtt legalább egy évet, és ha a rózsaszín köd elszállta után sem kaparjátok ki egymás szemét, akkor majd lesz értelme ilyeneken gondolkodni.
2/7 anonim válasza:
Engem 1 hét után jegyzett el az exem. Másfél hónap múlva szétmentünk. :D
3/7 anonim válasza:
Feleseged akitol meg nem valtal ell az mit szol hozza kerdezo?
4/7 anonim válasza:
Mindenkinek maga kell tudnia,hogy mikor alkalmas.
Bár személy szerint korainak tartom.
5/7 anonim válasza:
Elhegyezheted, értelmes nő erre elszalad.
Együtt éltek egyáltalán? Ha nem, minek rohanni?!
6/7 anonim válasza:
Engem is eljegyzett az exem fèl év után.Akkor éltünk pár hete talán együtt.
Az már más kèrdés,hogy az èn hülyesègem,ès egyéb okok miatt nem lett belőle semmi.
Bár én nem is vettem olyan nagyon komolyan ennyi idő után az eljegyzést.
7/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed vele akarod leélni az életed, és ez kölcsönös, akkor hajrá. Nálunk 1 hónap után volt eljegyzés, mindketten biztosak voltunk egymásban. Idén lesz majd a 7. házassági évfordulónk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!