Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szemétség, hogy húzza az időmet?
Igen, szemétség. Én már rég otthagytam volna a helyedben. 5 év sok. Ennek a felét sem várnék egy pasira sem, hogy eldöntse kellek-e neki komolyan vagy csak egy épp aktuális barátnő vagyok amíg nem jön a nagy Ő.
Ha nem akar feleségül venni oké, nem erőszak, ne is tegye csak mert én házasságban képzelem el az életem a szerelmemmel, de akkor nem egymást keressük. Az, hogy játszadozik, húzza az időt, szemét dolog, szimpla rosszindulat.
Eddig 5 évet vesztettél el vel, jövőremeg 6-ot. 25 évesen messze nem vagy reménytelen helyzetben, a családi életet illetően.
Nem az a szemétség tőle, hogy nem kéri meg a kezed, hanem az, hogy ígért valamit, és nem tartja be, de ki meg nem meri mondani.
Szóval, szerintem egy világos kérdést tegyél fel neki, az esküvő (nem lánykérés) időpontjáról, és ha nem örül neki: sárga lap, ha nem ad egy világos választ, akkor piros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!