Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szemétség, hogy húzza az időmet?
Szerintem szemétség, én már rég mgkértelek volna kb 1-2 év után ki tudja talán előbb is.
30 F
Ha nem egyeznek a jövőre vonatkozó terveitek külön kell menni nem pedig picsogni.
Szerinted szemétség,szerinte ezek szerint nem az.Beszéljétek meg és hozzatok döntést együtt,vagy külön.
Ülj le vele beszélni erről. Időt meg a saját oldaláról is rabol, nyugi. Neked azért lényegesen több az időd. Beszélj vele szerintem.
31/f
Sose fog elvenni. Vannak férfiak, akik várják az igazit, addig is jó ha ott van valaki. Gyereket akar tőled? Van egy tippem, hogy azt sem.
Azért jobb volt az ősrégi rendszer, miszerint addig nics összeköltözés, szex, stb, míg egy férfi ki nem nyilvánítja, mit akar, pl. meg nem kéri egy nő kezét. Így nem húzzák egymás idejét, nem élnek vissza a másik érzelmeivel. Ami ma megy, az nem fair.
Az én férjem azzal kezdte annak idején, hogy döntsem el, nincs-e eleve kizárva köztünk a házasság, mert ha igen, akkor nem udvarol. Ui. neki az a szándéka, hogy elvegyen, de csak akkor kezd bele, ha van erre esély. Na ezt vesd össze a párod hozzáállásával.
Csak akkor vártam volna 5 évet, ha nem mond időpontot, de így számomra hitelét vesztette.. nagyon nem korrekt, szerintem dobd ki.
Megbeszélni felesleges, mert esetleg úgy fogja érezni, hogy erőlteted. Ha megkér ezek után, úgy fogja érezni, hogy kényszerből tette, hogy ne hagyd el.
Ha 5 év után nem jut el arra a pontra, hogy veled akarja leélni az életét, és még sumákol is, az nem férjnek való. Gyáva megmondani, hogy nem te vagy élete szerelme, csak elvagytok, mert még egy 10 évvel fiatalabb csajt nehezen tudna felszedni.
Barátnőm 7! Évig várt ugyanígy. Aztán megelégelte a dolgokat és ő dobta a pasit. Aki hozzávágta, hogy na pont ezért nem kérte meg, mert a csaj elvárta és csak ezért képes volt dobni.
Már így is épp elég nagy szamarat csináltál magadból, ha másban hazudott volna ekkorákat, már dobtad volna. Nem érzékeny pont a lánykérés, aki meg el akar venni, az el fog venni. 5 év alatt, ha eddig egy lánykérésre sem futotta, szerinted mennyire vagy fontos neki?
Szerintem teljesen jogos igény ha az ember családot, gyerekeket szeretne és ennek a legjobb közege a család.
Egy komoly kapcsolatban az ember nem őrzi meg a függetlenségét csak a szabadságát.
A párod fél elköteleződni, nem bízik a kapcsolatban. A házasság alapja a teljes bizalom és elköteleződés.
Teljesen igazad van, a célja az időhúzás, ő ugyanis mindent megkap ebben a kapcsoatban ellentétben veled aki biztonságra vágyik.
34 évesen már igazán eldönthetné hogy akar-e családot (illetve szerintem eldöntötte hogy nem).
Adj neki határidőt a döntésre.
Igen.
De nem az a szemétség, hogy nem kér meg, mert sok pár egyáltalán nem házasodik össze, és boldogok.
Az a szemétség, hogy hiteget ahelyett, hogy kerek perec megmondaná, hogy nem lesz semmi.
Egyébként egy nőnek tényleg necces felhoznia ezt a témát, de 5 év kapcsolat (és 4,5 év együttélés után) azért rákérdeznék, hogy mizu van. Mondjuk nem tenne boldoggá, hogy eddig nem tudtuk ŐSZINTÉN megbeszélni.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!