Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi együtt töltött idő után kérnéd meg a kezét vagy mondanál igent?
Szerintem az attól is függ, hogy hogy vannak együtt.Mi például lassan 3 éve vagyunk együtt, igaz távkapcsolatban és csak 21 évesek vagyunk, de mindenképp szeretnék együtt lakin eljegyzés előtt Vele.Nekem az nem menne , hogy eljegyez és évekig semmi az esküvőről, így ha már együtt laknánk reálisabb lenne, sztem 1-2 éven belül meg is történik:)
21l
szerintem nem időfüggő. Nincs olyan h X év után kell vagy ideális. Valaki 1hónapután dönt házasság mellett és élete végéig boldog a párjával, más 8 év után és mégis válás a vége. Ezt így nem lehet eldönteni.
Akkor kell megkérni/igent mondani,ha szeretitek egymást és együtt szeretnétek leélni a hátralévő életeteket.
Az én párom 1,5 év járás (ebből fél év együttélés) után kérte meg a kezem, de ha fél év után kérte volna meg,akkor is igent mondtam volna,mert tudom,h ő az igazi és vele akarom leélni az életem.
Én már 1 hónap múlva tudtam, hogy a férjemmel le tudnám élni az életemet, neki erre 8 év után sikerült rájönnie.
Addig éltünk együtt, majd összeházasodtunk, de addigra eléggé meggyengült a kapcsolatunk. Aztán majdnem el is váltunk.
Most 12 évnél tartunk, szerintem túl sokat várt, hogy elkötelezze magát, ez okozta a kapcsolat meggyengülését.
èn az elsö férjemmel 5 évig jártunk 1 év után elváltunk.
a mostani férjemnek egy ónap után igent mondtam és 1 év után babát akartunk. most 3 éve élünk együtt és még mindig szeretjük és imádjuk egymást, de csak msot jött össze a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!