Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzés után lehet azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzés után lehet azért még kicsit flörtölgetni?

Figyelt kérdés

Na, nem akarom megcsalni a barátom, csak olyan furcsa lesz....szóval hogy az azt is jelenti, hogy már "örök hűsséget" is kell fogadni úgymond? Egy kis szemezgetés vagy beszélgetés azért még belefér ....?

Köszy ha válaszoltok! (22/L)

2010. jún. 3. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
örök hűsSéget. valóban. mostantól nem emelkedhet a testhőmérsékleted 15 fok fölé, mert az már nem hűs...
2010. jún. 3. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát nálam ez már nem férne bele. Még csak 3 éve vagyok házas ugyan, de nekem eszembe sem jut flörtölgetni/szemezgetni senkivel sem. Nagyon szeretem a páromat és ilyenformán eszembe sem jut az, hogy bárkivel is flörtölgetni kéne vagy, hogy mi lesz velem akkor, ha "örök hűséget" kell fogadni. Ez nem teher normális esetben, hanem természetes. Ha te a hűséget tehernek érzed, akkor tényleg nem kéne még házasságot kötnöd.
2010. jún. 3. 22:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi belefér, hogy udvariasan megköszönsz dolgokat, vagy valakivel egyszer összenézel a buszon,és elneveted magad, de hogy add a férfi alá a lovat, az már nem.
2010. jún. 3. 22:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Már nagyon nagy pocakom volt, az nem vette észre, aki nem akarta. Az utolsó Uhra mentünk szülés előtt. Amíg a párom munkahelyére utaztam egyedül a metrón egy fiatal férfi észrevett, nem látta a pocakomat, csak az arcom. Észrevettem, hogy néz, elmosolyodtam, ő vissza. Vicces helyzet volt. Jól esett a lelkemnek, aztán felkászálódtam, akkor már meglátta a pocakom, kapott egy "igen, én már foglalt vagyok, de jól esett, hogy észrevettél" mosolyt, leszálltam. Páromnak elmeséltem, jót nevettünk rajta.

Volt aki, mikor nagyritkán a kicsi nélkül eljutok valahová, megpróbált tovább lépni, olyankor szépen elmondom, hogy vár haza a párom, és a kisfiunk, sajnálom.

Ezzel nem megcsalom, eszembe sem jut kifelé kacsintgatni a kapcsolatomból. Én hűséget fogadtam, nem vakságot.

2010. jún. 4. 08:49
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem teljesen más az amikor a buszon összetalálkozik a tekintetek mint az mikor elmegy valaki egy szorakozóhelyre és ott "szemezget".

nekem rosszul esne, ha a leendő férjem mikor elmenne nélkülem buliba akkor csajjokkal beszélgetne, szemezne, flörtölne..

én úgy gondolom ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba..

2010. jún. 4. 12:52
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

maximálisan egyetértek a mai 08:49-es íróval

szerintem is jól esik az embernek, ha más is észreveszi a párján kívül - jól esik a lelkünknek, az önbizalmunknak

és valóban, hűséget fogadtunk, nem vakságot

2010. jún. 4. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem nyomhatjuk ki egymás szemét,hiába is pontoztak le.
2010. jún. 4. 17:47
 18/18 anonim válasza:

Nem nagyon van igazuk azknak, akik azt mondjak, hogy nem szabad. Aig pontosan tudod, hogy szereted a pasit, addig nyugodtan flortolgess, ha meg tudod tartani a hatarokat. Minden fiatal nonek szukseg van egy kis jatekra.

De fontos, hogy a srac tudjon rola, es neki is engedelyezd az ilyesmit, csak mindketten tartsatok magatokat a szabalyokhoz. Es ez csak akkor mukodik ha biztosan szeretitek 1mast.

2010. jún. 7. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!