Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzés után lehet azért még kicsit flörtölgetni?
Na, nem akarom megcsalni a barátom, csak olyan furcsa lesz....szóval hogy az azt is jelenti, hogy már "örök hűsséget" is kell fogadni úgymond? Egy kis szemezgetés vagy beszélgetés azért még belefér ....?
Köszy ha válaszoltok! (22/L)
Már nagyon nagy pocakom volt, az nem vette észre, aki nem akarta. Az utolsó Uhra mentünk szülés előtt. Amíg a párom munkahelyére utaztam egyedül a metrón egy fiatal férfi észrevett, nem látta a pocakomat, csak az arcom. Észrevettem, hogy néz, elmosolyodtam, ő vissza. Vicces helyzet volt. Jól esett a lelkemnek, aztán felkászálódtam, akkor már meglátta a pocakom, kapott egy "igen, én már foglalt vagyok, de jól esett, hogy észrevettél" mosolyt, leszálltam. Páromnak elmeséltem, jót nevettünk rajta.
Volt aki, mikor nagyritkán a kicsi nélkül eljutok valahová, megpróbált tovább lépni, olyankor szépen elmondom, hogy vár haza a párom, és a kisfiunk, sajnálom.
Ezzel nem megcsalom, eszembe sem jut kifelé kacsintgatni a kapcsolatomból. Én hűséget fogadtam, nem vakságot.
szerintem teljesen más az amikor a buszon összetalálkozik a tekintetek mint az mikor elmegy valaki egy szorakozóhelyre és ott "szemezget".
nekem rosszul esne, ha a leendő férjem mikor elmenne nélkülem buliba akkor csajjokkal beszélgetne, szemezne, flörtölne..
én úgy gondolom ez nem fér bele egy komoly kapcsolatba..
maximálisan egyetértek a mai 08:49-es íróval
szerintem is jól esik az embernek, ha más is észreveszi a párján kívül - jól esik a lelkünknek, az önbizalmunknak
és valóban, hűséget fogadtunk, nem vakságot
Nem nagyon van igazuk azknak, akik azt mondjak, hogy nem szabad. Aig pontosan tudod, hogy szereted a pasit, addig nyugodtan flortolgess, ha meg tudod tartani a hatarokat. Minden fiatal nonek szukseg van egy kis jatekra.
De fontos, hogy a srac tudjon rola, es neki is engedelyezd az ilyesmit, csak mindketten tartsatok magatokat a szabalyokhoz. Es ez csak akkor mukodik ha biztosan szeretitek 1mast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!