Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzés után lehet azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzés után lehet azért még kicsit flörtölgetni?

Figyelt kérdés

Na, nem akarom megcsalni a barátom, csak olyan furcsa lesz....szóval hogy az azt is jelenti, hogy már "örök hűsséget" is kell fogadni úgymond? Egy kis szemezgetés vagy beszélgetés azért még belefér ....?

Köszy ha válaszoltok! (22/L)

2010. jún. 3. 18:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%

lehet,hogy nem leszek népszerű, de szerintem belefér

azért írom etz,mert huszonévesen én is nehezen köteleztem el magam

aztán ahogy az ember lenyugszik rájön, hogy ez nem börtön,hiszen maga választotta és egyre ritkulnak a flörtök

csak tudni kell hol a határ

nekem a mai napig jól esik,amikor egy férfi kollégám elismerően füttyent (olyan helyen dolgozom,ahol ez belefér, baráti a viszony) ha csinos vagyok. ilyenkor kedvesen moslyogok, még valamit vissza is szólok viccesen.

szóval vannak emberek,akiknek szokniuk kell a gondolatot én is ilyen vagyok. Csak tudd mi az elég :)

2010. jún. 3. 18:17
 2/18 anonim ***** válasza:
84%

Még úgy érzel nem akarod megcsalni a párod, hiszen ha nemrég jegyzett el még benned van az a boldogság hogy

"huhhh megkérte a kezem". De ha azon gondolkodol hogy más pasikkal hogy lesz, mennyit lehet majd megengedni magadnak akkor elkellene gondolkodni biztos kaarod-e az eljegyzést. Mert ha valakit eljegyeznek és ez jár az esében akkor nagyon nagy gondok vannak. És nem valószínű hogy hósszú és tartós kapcsolat lesz. Igaz ebből a kis szemezgetésből túlzás lenne ezt a következtetést levonni, de nem a szemezgetésről gondolom ezt, hanem azért mert ilyeneken gondolokodol, olyanoknak kéne válaszolni aki már tapasztalta akit már eljegyeztek hogy ők mikre gondoltak akkor. De szinte biztos vagyok benne hogy nem iylenekre! Gondolkodj kicsit el, hogy mit is szeretnél.

2010. jún. 3. 18:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
De beszre hogy a beszégetés azért bele fér, meg a bókok hiszen az mindenkinek jól esik. De a szemezgetés már nem nagyon, az már kis csábítgatás:) kettőt is írtam neked:)
2010. jún. 3. 18:21
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Az én világnézetem szerint nem fér bele már a flörtölgetés az eljegyzés utáni életbe. Mert ugyebár az a gyűrű valamiféle elkötelezettséget szimbolizál kettőtök között. És mielőtt valaki azzal dobálózna, hogy "ha ez ilyen komoly, akkor mi a házasság?" megjegyzem, hogy ha valaki nem élte i magát, akkor felbonthatja az eljegyzést minden nagyobb utánajárás nélkül...
2010. jún. 3. 18:24
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az eljegyzés, házasság nem jelent többet, mintha valakivel "csak" párkapcsolatban lennék.. tehát érted, valakivel együtt vagy, szereted, akkor már eleve nem teszel olyat, ami nem fér bele. Az ciki, ha az eljegyzés, házasság teszi annyira komollyá a kapcsolatotokat, hogy nem húzod az agyát más pasiknak.
2010. jún. 3. 18:31
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

Én menyasszony vagyok.

Úgy gondolom,a mindennapok során az ember óhatatlanul kerülhet olyan helyzetekbe mondjuk egy munkahelyen,ahol valaki flörtöt kezdeményez vele.S ilyenkor tény,hogy kétszer meg kell gondolnod,meddig is mehetsz el,viszont egy kedves mosoly,vagy egy elkapott pillantás véleményem szerint még ártatlan dolgok,ugyanígy pár bók valaki részéről szintén belefér.Ennél tovább azonban semmi esetre se menj,ha tényleg komolyan gondolod az eljegyzést!

Én azt tapasztaltam,hogy aki tisztában van a helyzetemmel,az nagyon nem is megy tovább,mert megadja a tiszteletet.A nagyképű,utánad szólogatsz hapsikat például észre sem kell venned,mert azoknak mondjuk már semmi sem szent.

Más az ,ha valaki megjegyzi,hogy csini vagy,vagy szép a ruhád,mintha szaftos megjegyzéseket tesz naponta.Az előbbi jól esik,az utóbbi megalázó.Árnyalatnyi különbségek.Nem mindegy ,melyik esetről van éppen szó. 23/L

2010. jún. 3. 18:35
 7/18 anonim ***** válasza:
67%
Eljegyzésem után is kaptam bókokat, de megmutattam a karikagyűrűmet, és hozzátettem foglalt vagyok. Ennyi elég is volt, hogy ne közelítsenek komolyabban, de még lazábban sem. Nekem nem fér bele az értékrendembe. Addig csinálhattál bármit, de aki már elkötelezi magát, az ne nagyon kacsingasson más felé. Jól meg kell gondolni azt a gyűrű váltást, mert a karikagyűrű ami körbefonja az ujjadat egy kapocs a másik féllel, vagyis a pároddal.
2010. jún. 3. 18:51
 8/18 anonim ***** válasza:
55%

az első válaszoló vagyok

még annyit hozzátennék, hogy nem a jeggyűrűtől lettem hűséges

szóval amit komolyan gondoltam, azt komolyan gondoltam akkor is

azt továbbra is fentartom: nekem belefért a flört, ja de azt nem írtam,hogy a párom tudott az ilyenekről és sosem volt belőle balhé, csak mosolygott rajta mert tapasztaltabb volt nálam, tudta, hogy milyen nehezen lépek komolyakat és hagyott nyargalászni

sosem csaltam meg és ha nemlenne a gyűrű az ujjamon sem tenném soha

viszont a túl rövid pórázon tartott volna, akkor tuti előb butóbb elrágom és már rég elhúztam volna ijedtemben :)

2010. jún. 3. 18:57
 9/18 anonim ***** válasza:
59%
Még bele se kerültél a mézeskancsóba, máris kifelé tekintgetsz? Úgy látom, te nem veszed komolyan az eljegyzést. Egyáltalán nem illik flörtölgetni, szemezgetni, hanem illik jegyesként viselkedni. Ha rajtakapnálak, az első alkalommal felbontanám veled az eljegyzést. Éretlen és komolytalan vagy, akárhány éves is.
2010. jún. 3. 18:59
 10/18 anonim ***** válasza:
35%

hát inkább egy őszinte párkapcsolat,ahol belefér egy kis flört,mintegy hazug álszent házasság,ahol a felek rühellik egymást, tesznek egymás igényeire és csak azért hűségesek,mert annak KELL lenniük aztán 20 év egymás kínzása után lelép valamelyik a szeretőjével

a párod mit szólna hozzá?

ha neki belefér, akkor szerintem csináld

annyi,hogy semmi olyat ne tegyél,amit TŐLE rossz néven vennél

én pl nem rendezek jelenetet,ha a párommal történik ugyan ez

megbízunk egymásban, nekünk jó így, más meg nem él velünk :):):):):)

2010. jún. 3. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!