Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A karácsonyi eljegyzės szerintetek is gagyi dolog?
Nekem már unalmas, az is, amikor a lány névnapján, születésnapján. Engem sem jegyzett el még senki, ha mégis erre kerülne a sor, remélem, nem jeles napon fog történni. Csak elhalványul az egyik jeles nap a másikhoz képest.
Pl. a kolléganőm Éva, majdnem elfelejtettem felköszönteni. A rokonom nov. 1-jén született, szinte mindig elfelejtem, hogy aznap őt is ünnepeljük, mármint távolról, mert évek óta nem beszéltünk...
Szerintem is kicsit olyan szaga van az ilyen ünnepekkor történő eljegyzésnek, mintha az ember le akarna spórolni egy ajándékvásárlást:D "Úgy is meg akartam már kérni a kezét, legyen karácsonykor, akkor legalább más ajándék már nem kell":D
Ennek ellenére ha olyan ember kérné meg a kezem, akitől várom, akkor marhára mindegy lenne, mikor tenné. Ha most tette volna karácsonykor, akkor is örültem volna, mint majom a farkának, és nem azon gondolkodtam volna, hogy "jaj de gagyi".
Mert mondjuk a szeptember nyolcadikai az sokkal jobb :D Random nap az összes, a páron múlik, hogy mennyire gáz.
Lehet gáz egy random július 2 vasárnap este, és lehet jó is a karácsonyi, de lehet gáz a karácsonyi vagy jó a július 2 vasárnap esti.
Nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!