Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális dolog, hogy 23...

Az normális dolog, hogy 23 évesen a karácsonyi szabadságom nyugodt estéin többváltozós analízis és lineáris algebra példákat oldok meg?

Figyelt kérdés
Nem gyakorlási vagy egyéb ilyesfajta célzattal, csupán tiszta szórakozásból. (Egyébként, a BME villany A2 ZH-k példáit csinálgatom meg)

2016. dec. 27. 23:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez tetszik, akkor miert ne? valaki allandoan csak reiszol. Abban sincs tobb normalitas.
2016. dec. 27. 23:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sztem király, legalább edzed az agyad. Egyébként már 23 évesen el kellett vna jutnod arra a szintre, hogy ne érdekeljen, hogy ki mit szól, főleg, ha a szabadidőd eltöltéséről van szó. :D
2016. dec. 28. 00:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Téged ez kapcsol ki, nincs ebbe semmi rossz.

Én 21-22 évesen rejtvényeztem mert akkor portásként dolgoztam egy kollégiumba és amikor éjszakás hetemet nyomtam akkor többnyire ez kapcsolt ki, mert akkor semmi egyéb teendőm nem volt csak ott kellett lennem felügyelni. De volt amikor az egyik diáklány ott sírt a portától nem messze a társalgóba mert nem ment neki az egyenlet matekból és ki volt szegény akadva hogy nem tudja neki senki elmagyarázni rendesen. Én sem voltam egy matekzseni, csak nekem volt egy olyan tanárom aki nem csak arra tanított meg hogyan kell értelmezni, és megoldani, hanem arra is hogyan tudjam másnak megtanítani, mert ezzel a módszerrel biztos nem fogom elfelejteni egyhamar. Akkor még maradt bennem annyi tudás hogy segítettem neki ebbe pusztán jóindulatból, meg untam is magam mivel más dolgom nem volt a felügyeleten kívül.

2016. dec. 28. 00:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi rossz lenne ebben?

Kb. olyan mintha valaki logikai rejtvényeket oldana meg vagy egy számítógépes logikai játékkal játszana, azt meg több tízmillióan csinálják a világon.

2016. dec. 28. 00:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszolók! Köszönöm, egészem feldobódtam, csakmert látva a hasonló korú ismerősök tevékenységeit ezen időtájt kissé furcsának éreztem azt, hogy én ezzel töltöm az időmet. De valóban igazad van kedves 2. válaszoló, hogy nem kellene törődnöm másokkal..de igazán élvezem ezt csinálni..szóval kit érdekel! Igazán remek érzés, hogy ilyen rövid időn belül ennyi pozitív válasz érkezett erre a kérdésre! Köszönöm a pozitív megerősítést mindenkitől!
2016. dec. 28. 01:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Jah, nincs benne semmi. Mindenki csinálja azt amit szeret. Van aki olvas, rejtvényt fejt. Olyan is aki matekozik, aki csak filozofál...

Ha neked ehhez van kedved akkor ennyi. Jó az.

2016. dec. 28. 02:33
 7/12 anonim válasza:
Én ha unatkozom előveszem a magyar alkotmányt és hibákat fürkészek. Kinek mi a szórakozás.
2016. dec. 28. 02:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát ha egyszer ez kapcsol ki.... Én oroszt tanulok.
2016. dec. 28. 07:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze, én is a hobbimmal foglalkoztam, sőt szilveszterkor is azt tervezem, mert ez szórakoztat.
2016. dec. 28. 07:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van kedves válaszolók, és ez a csodálatos ebben, hogy mennyire különbözőek vagyunk e téren. Jó azt látni, hogy sokan mások is intellektuális tevékenységek gyakorlásával töltik a szabadidejüket mondjuk TV nézés vagy facebook-ozás helyett. Kedves 7.-es válaszoló megnevettettél a kommenteddel, érdekes tevékenységnek hangzik az is és ugyan a jogi képzettségem nem elégséges ennek a megítéléséhez, de gyanítom van mit keresni az alkotmányban :)
2016. dec. 28. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!