Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom (megérzésem szerint) gyűrűt fog venni nekem karácsonyra és lehetséges, hogy lánykérés céljából (nagyon örülnék neki, de meg is lepne). Én milyen ajándékot vegyek neki ami nem kicsinyül el egy ilyen jellegű ajándék mellett?
A gyűrű nem ajándék. Akkor sem, ha karácsonykor történik meg a lánykérés.
Vegyél neki úgy ajándékot, ahogy amúgy is vennél. Nincs mi mellett eltörpülnie.
Ti versenyeztek az ajándék értékében?
És, ha nem jó a megérzésed, ott állsz egy Q. drága cuccal, csalódottan -- ő meg nem érti, miért rontod el a karácsonyt?
Ja én se értem egyesek azon mit élvezkednek ha más reménykedik. A gúnyolódók vagy már csalódtak nagy dolgokban és azért ilyen cinikusak, vagy ő is remél sok dolgot az élettől és addig amíg más sem kapja meg nem tűnik oly fájónak a kínzó vágy. :)
Kérdező: Szerintem is úgy készülj Karácsonyi ajándékra ahogy amúgy is készülnél. :)
Az eljegyzés az eljegyzés, az más. Egy nő igenlő válasza az ajándék viszonzásul. ;)
Tisztelt Kérdező!
Ha nem a reményeid szerint alakult a dolog, ne keseredj el! Lehet, hogy későbbre tervezi valamiért a nagy eseményt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!