Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, hogy ne sérts meg senkit?
Lehet, hogy kicsit korai a kérdésem, de előre gondolkodtam. A párom a nyáron szeretné megkérni a kezemet, amit (gondolom) egy eljegyzési vacsorával (ebéddel) ünnepelnénk meg. Semmi rongyrázást nem akarunk, csak a nagyon szűk családi körben. Én szívem szerint meghívnám anyukám szüleit, velük nagyon közeli a kapcsolatom, de akkor már apukám szüleit sem bánthatom meg...a párom meg természetesen meghívná a nagymamáját (neki csak az egyik nagymamája él)...de ha összeszámoljuk ez már sok...és akkor a páromék részéről alig lenne valaki, lehet nem venné jól ki magát ez sem (vagy csak túlparázom?). Arra gondoltam, hogy akkor a szülők testvéreit (nagyon jóban vannak) lehetne elhívni, de akkor ha őket is meghívnánk kisebb lagzi lenne, azt pedig nem akarjuk...
Maradjon a szülők testvérek szűk családi kör? De akkor hogyan engeszteljük ki a nagyszülőket (akik gyakorlatilag felneveltek:-S)???
(lehet, hogy túlparázom, bocsi de még nem jegyeztek el soha :D)
eljegyzéskor sztem ez felesleges...
jegyezzen el kettesben,utána meg családnak egyenként megmutatni a gyürüt,gratulálnak,és kész,majd a lagzin lehet összecsőditeni mindenkit
nekem ha lennének nagyszülők, meghívnám mindet, ezen nem is gondolkoznék. meg a szülők testvérét is, hisz azért ők is a szűk család. De ha ekkora fejfájást okoz, akkor miért nem csináltok egy kerty party félét? ahhoz nem kell sokminden ott is meglehet adni a módját az eljegyzésnek finom bográcsos ebéddel!
én ezt javasolnám, és én is így tennék, ha az enyém lenne
HA IGAZÁN SZERETNEK, NEM TUDNAK HARAGUDNI!
/TAPASZTALAT/
24F
Köszönöm a válaszokat:)
Én is soknak tartom a szülők testvéreit (párom részéről 5 pár tőlünk 1 plusz a kisgyerekeket sem hagyhatnák otthon:-S) úgyhogy ez valószínűleg kihúzva:)
A nagyszülőkön még gondolkodok.
Habár azt hiszem a párommal kell beszélnem elsősorban és nem találgatni a semmiből:-S
:)
köszi a válaszokat
szerintem is kettesben ünnepljetek
maximum a szülők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!