Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tennél, hogy ne sérts meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, hogy ne sérts meg senkit?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy kicsit korai a kérdésem, de előre gondolkodtam. A párom a nyáron szeretné megkérni a kezemet, amit (gondolom) egy eljegyzési vacsorával (ebéddel) ünnepelnénk meg. Semmi rongyrázást nem akarunk, csak a nagyon szűk családi körben. Én szívem szerint meghívnám anyukám szüleit, velük nagyon közeli a kapcsolatom, de akkor már apukám szüleit sem bánthatom meg...a párom meg természetesen meghívná a nagymamáját (neki csak az egyik nagymamája él)...de ha összeszámoljuk ez már sok...és akkor a páromék részéről alig lenne valaki, lehet nem venné jól ki magát ez sem (vagy csak túlparázom?). Arra gondoltam, hogy akkor a szülők testvéreit (nagyon jóban vannak) lehetne elhívni, de akkor ha őket is meghívnánk kisebb lagzi lenne, azt pedig nem akarjuk...

Maradjon a szülők testvérek szűk családi kör? De akkor hogyan engeszteljük ki a nagyszülőket (akik gyakorlatilag felneveltek:-S)???

(lehet, hogy túlparázom, bocsi de még nem jegyeztek el soha :D)

2010. máj. 31. 15:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

eljegyzéskor sztem ez felesleges...

jegyezzen el kettesben,utána meg családnak egyenként megmutatni a gyürüt,gratulálnak,és kész,majd a lagzin lehet összecsőditeni mindenkit

2010. máj. 31. 15:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

nekem ha lennének nagyszülők, meghívnám mindet, ezen nem is gondolkoznék. meg a szülők testvérét is, hisz azért ők is a szűk család. De ha ekkora fejfájást okoz, akkor miért nem csináltok egy kerty party félét? ahhoz nem kell sokminden ott is meglehet adni a módját az eljegyzésnek finom bográcsos ebéddel!

én ezt javasolnám, és én is így tennék, ha az enyém lenne

2010. máj. 31. 15:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szülőkkel tartottuk csak meg,pedig a nagyszüleimnél nőttem fel,akik tőlünk a 2.utcában laknak.Elmondtuk nekik,örültek,nem volt sértődés...
2010. máj. 31. 15:11
 4/16 anonim ***** válasza:
Szia,hát nálam a szűk családi körbe a nagyszülők is beletartoznak,tuti nem hagynám ki őket.De ez a Ti döntésetek.Ha ennyire nem lenne pénzem az esküvőre,eljegyzésre,akkor otthon tartanék ebédet-vacsorát,azért ott nem annyira számít,ha néggyel többen vannak.
2010. máj. 31. 15:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Nálam a nagyszülők feltétlenül beletartoz(ná)nak a szűk családba. Más már nem. Tehát szülők, nagyszülők, testvér ha van. Főként azért hívd meg őket szerintem, mert mint írod, gyakorlatilag ők neveltek fel téged. Ha belegondolsz, általában karácsonykor is ül ennyi családtag az asztalnál....
2010. máj. 31. 15:21
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk a szűk család volt jelen. Mindkettőnk szülei, az ő húga, az én húgom, valamint a nagyszüleim. Nekem mind a 4 nagyszülőm él, férjemnek sajnos mindegyik meghalt már. Így volt 10 vendég, ebből a férjem részéről 3, az enyémről 7. Nem volt gond abból, hogy tőlünk többen voltunk. Szerinem nálatok sem lenne ebből sértődés. Mi soknak tartottuk volna a szülők testvéreit is meghívni.
2010. máj. 31. 15:31
 7/16 anonim ***** válasza:

HA IGAZÁN SZERETNEK, NEM TUDNAK HARAGUDNI!

/TAPASZTALAT/

24F

2010. máj. 31. 15:39
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Én is soknak tartom a szülők testvéreit (párom részéről 5 pár tőlünk 1 plusz a kisgyerekeket sem hagyhatnák otthon:-S) úgyhogy ez valószínűleg kihúzva:)

A nagyszülőkön még gondolkodok.

Habár azt hiszem a párommal kell beszélnem elsősorban és nem találgatni a semmiből:-S

:)

köszi a válaszokat

2010. máj. 31. 16:04
 9/16 anonim ***** válasza:

szerintem is kettesben ünnepljetek

maximum a szülők

2010. máj. 31. 16:59
 10/16 A kérdező kommentje:
A szülőkkel mindenképp, mert még nem ismerik egymást. Ez egy jó alkalom lenne.:) semmi puccparádé, csak egy vacsi otthon vagy egy szerény vendéglőben még meglátjuk lesz-e költségvetés rá:D
2010. máj. 31. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!