Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Cirkónia köves eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cirkónia köves eljegyzési gyűrű/visszautasítás? Vélemény?

Figyelt kérdés

Tesóm párja egy családi ebéden kijelentette mindenki hallatára, hogy ő ugyan csak gyémántgyűrűre mondana igent, ami minimum 1 millióba kerül.

Mindenkinek elállt a szava, nem is értem ezt hogy képzelte a leányzó.

Nekem egyáltalán nem szimpi, ugyanis már több érdekes kijelentése volt... Tesómmal nem szeretnék összeveszeni, meg nem is az én dolgom, de szerintetek azért megpróbáljam lebeszélni erről a lányról?

2017. nov. 5. 23:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Tesóm párja egy családi ebéden kijelentette mindenki hallatára, hogy ő ugyan csak gyémántgyűrűre mondana igent, ami minimum 1 millióba kerül."

Nagyon találó megfogalmazás. A GYÉMÁNTGYŰRŰRE mondana igent - nem a párjára...

2017. nov. 7. 09:09
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

A tesódnak milyen volt az arca? Az én tesóm azonnal jelezné a nemtetszését :)

Lehet, hogy tényleg sokat nézte a luxusnős sorit.

37/N

2017. nov. 7. 13:18
 23/26 anonim ***** válasza:
Te jó ég, az enyém nettó 500-at keres havonta, de azért nem volt 1,5M az eljegyzési gyűrűm. (Tán 300 ezer volt).
2017. nov. 11. 14:44
 24/26 anonim ***** válasza:
Egy időben nettó másfélmilliót kerestem, akkor mai értéken 200 ezer forint körül vettem ajándékba gyűrűt. Nem eljegyzési volt. Annyi arany volt benne ami 3 vastag karikagyűrűt kitesz. A kövek csak valami szokásos féldrágakő volt, színes, nekem az tetszett. Egyáltalán nem voltam elragadtatva a gyémánttól. Nem a barátnőmtől sajnálom, de ERRE szerintem az egyhavi fizetés is túlzás.
2017. nov. 11. 14:58
 25/26 anonim ***** válasza:
Ha valaki ikyen kijelentést tesz annak már korábban is volt negnyilvánulása hogy mi is a fontos neki. Nem hiszem hogy megkérném valaha is. Inkább lenne az hogy mikor mondjuk kevesli az egy hét Görögországot akkor mondanám hogy oksa akkor nem muszàly együtt menni sehova.
2017. nov. 12. 13:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Semmi értelme, hogy beleszólj. A tesód rá fog jönni magától, hogy ez a csaj felejtős. Előbb vagy utóbb... Ha mégsem, akkor pedig hiába tömöd a fejét, csak a te leszel a szemét. Ezt akarod?
2017. nov. 12. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!