Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Cirkónia köves eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cirkónia köves eljegyzési gyűrű/visszautasítás? Vélemény?

Figyelt kérdés

Tesóm párja egy családi ebéden kijelentette mindenki hallatára, hogy ő ugyan csak gyémántgyűrűre mondana igent, ami minimum 1 millióba kerül.

Mindenkinek elállt a szava, nem is értem ezt hogy képzelte a leányzó.

Nekem egyáltalán nem szimpi, ugyanis már több érdekes kijelentése volt... Tesómmal nem szeretnék összeveszeni, meg nem is az én dolgom, de szerintetek azért megpróbáljam lebeszélni erről a lányról?

2017. nov. 5. 23:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%

Nem kell lebeszélni, ha van egy kis esze, nem veszi el. :)

De ettől még oltanám őket innentől, hogy "tesó, megvan már az egy milla a gyűrűre?" Illetve "látom, öt éven belül nem lesz lánykérés, ha így szórjátok a pénzt" - és ezt a parizeres zsömlére is elmondanám. :)

Széjjel szivatnám az agyukat. XD

2017. nov. 6. 07:48
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

"Elvileg 3 havi fizetest illik eljegyzesi gyurure kolteni."

Ilyet hol hallottál? O.o

Nő vagyok, de én még az egyhavit is igencsak sokallanám... O.o

2017. nov. 6. 08:59
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Pedig már Vajnai Timike is megmondta, hogy lúzer aki nem vesz gyémántot az asszonynak.
2017. nov. 6. 09:08
 14/26 anonim ***** válasza:
73%

cirkónia nem tartós, de azért egy milla elég erős.

150-ért van már szép gyémántos, bőven elég!

2017. nov. 6. 09:17
 15/26 anonim ***** válasza:
97%
Tényleg elhiszik emberek, hogy ilyet mond egy szerelmes lány? Istenem.
2017. nov. 6. 09:47
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Ne izgulj, pár év éven belül már a céllövöldében lőtt is jó lesz, csak legyen már eljegyezve. Ez a 3 havi fizuból pedig, a jó kis amerikai filmekből jött.
2017. nov. 6. 10:55
 17/26 anonim ***** válasza:
43%

A cirkonia gagyi, szanalmas tarsa a replikaknak, hamisitott termekeknek, amivel tobbnek akarnak latszani, mint amik.

Nem kene cirkonia. Es persze a parom is tudja, hogy minden ilyentol irtozom.

2017. nov. 6. 13:07
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én se hallottam ezt a három havi kereset szabályt sosem. Maximum annyi értelme volna, hogy látszana, hogy a kérő képes takarékoskodni. De szerintem ez egyszerűen csak egy lusta, nagyszájú, pénzéhes csaj. 42f
2017. nov. 6. 13:14
 19/26 A kérdező kommentje:

Hát a 3 havi fizuja nincs ennyi szerintem.

Nekem semmi bajom nem lett volna a cirkóniával, a lényeg hogy szívből jöjjön.

Bár ahogy látom itt a hozzászólásokból elég sok lánynál követelmény lehet a gyémánt...

2017. nov. 6. 13:28
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
Gondolom, alapvetően ilyen stílusú/típusú nő, a tesódnak meg ez kell, nem a szerény átlag kis leányzó. Vmit vmiért. Azt elmondhatod neki max., hogy ez elég anyagias megszólalás volt a csajtól, és félted, de ha ezt rövidre zárja, akkor ne próbálkozz tovább.
2017. nov. 6. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!