Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cirkónia köves eljegyzési gyűrű/visszautasítás? Vélemény?
Tesóm párja egy családi ebéden kijelentette mindenki hallatára, hogy ő ugyan csak gyémántgyűrűre mondana igent, ami minimum 1 millióba kerül.
Mindenkinek elállt a szava, nem is értem ezt hogy képzelte a leányzó.
Nekem egyáltalán nem szimpi, ugyanis már több érdekes kijelentése volt... Tesómmal nem szeretnék összeveszeni, meg nem is az én dolgom, de szerintetek azért megpróbáljam lebeszélni erről a lányról?
Nem kell lebeszélni, ha van egy kis esze, nem veszi el. :)
De ettől még oltanám őket innentől, hogy "tesó, megvan már az egy milla a gyűrűre?" Illetve "látom, öt éven belül nem lesz lánykérés, ha így szórjátok a pénzt" - és ezt a parizeres zsömlére is elmondanám. :)
Széjjel szivatnám az agyukat. XD
"Elvileg 3 havi fizetest illik eljegyzesi gyurure kolteni."
Ilyet hol hallottál? O.o
Nő vagyok, de én még az egyhavit is igencsak sokallanám... O.o
cirkónia nem tartós, de azért egy milla elég erős.
150-ért van már szép gyémántos, bőven elég!
A cirkonia gagyi, szanalmas tarsa a replikaknak, hamisitott termekeknek, amivel tobbnek akarnak latszani, mint amik.
Nem kene cirkonia. Es persze a parom is tudja, hogy minden ilyentol irtozom.
Hát a 3 havi fizuja nincs ennyi szerintem.
Nekem semmi bajom nem lett volna a cirkóniával, a lényeg hogy szívből jöjjön.
Bár ahogy látom itt a hozzászólásokból elég sok lánynál követelmény lehet a gyémánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!