Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor kérnétek meg a barátnőtök kezét?
Mennyi időt várnátok vele? Hogyan kérnétek meg?
Van itt olyan, akinek a "gimis szerelemből" lett házasság?
Én, gimi utolsó évében ismertem meg a férjemet.
Addig várni akartunk az eljegyzéssel, amíg nem tudunk összeköltözni és nem élünk együtt.
Ő, akkor már dolgozott én, még egyetemre jártam.
7 év után tudtunk összeköltözni, saját házba, egy évre rá jegyzett el, következő évben összeházasodtunk. Most tervezzük a babát és 3 éve vagyunk házasok.
Ez nagyon-nagyban függ attól, hogy mennyi idősek vagytok! Úgy értem 18 évesen, szülőknél lakva, aputól pénzt kérve a gyűrűre nyilván komolytalan és nevetséges lenne, hiába mondjuk 3-4 év "kapcsolat".
Ugyanez a 3-4 év viszont 30+ évesen, két önálló, felnőtt ember kapcsolatában megint más...
A férjemmel 16-17 évesen jöttünk össze, rá 6 évre volt eljegyzés, rá 2 évre esküvő. A korunk (ebből kifolyólag az anyagi helyzetünk, stb...) miatt szerintem így tökéletes volt. (Mondjuk tény, h akkor még nem volt facebook, meg ilyenek, szóval nem volt ez a mai fiatalokra jellemző nyomás, verseny sem. :))
-Fél év után volt lánykérés
- fél évre rá összeköltözés
-rá 1 évre esküvő.
10 éve vagyunk együtt, 8 éve házasok. Szóval nem vártunk éveket. Tudtuk már az elején, hogy együtt akarjuk leélni az életünket kettesben! 31/N, 30/F
Nem.
Mi másfél éve éltünk együtt (2,5 éve kapcsolatban), mikor elhatároztam, hogy megkérem őt.
Csak az időpont volt meglepetés, mert előtte már sokat beszéltünk a házasságról, közös jövőről.
35ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!