Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik több különböző pasinak is igent mondanak a lánykérésre, de végül házasság egyikből sem lett eddig? Nem szánalmas ez már egy kicsit?

Figyelt kérdés

Épp a facebookot futottam végig ma, és láttam, hogy ma eljegyezték egy női ismerősömet. Persze első dolga volt kitenni. Mivel régóta ismerem, tudom, hogy ez már a harmadik pasi akinek igent mondott. Ez csak nekem furcsa, hogy minden jöttmenthez hozzá akar menni és együtt leélni vele az életét? Vagy ennyire nem veszi komolyan a dolgot? Nekem ez már annyira erőltetett, kétségbeesés szaga van. Nektek van ilyen ismerősötök?

Még mielőtt az jönne, nem vagyok irigy. 10 éve vagyok együtt a férjemmel, szóval nincs mire. Egyszerűen csak érdekel mások véleménye erről a jelenségről.

2017. szept. 30. 23:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi nem tudja előre, hogy milyen vâlaszt fog kapni, az azt jelenti, hogy sem a pàrjàt nem ismeri eléggé, sem azzal nincs tisztàban, hogy a kapcsolatuk milyen szinten van, mennyire elkötelezett.
2017. okt. 1. 15:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen ismerősöm! Vallásos, 30-as a nő. Csak úgy fekszik le valakivel, ha az eljegyezte. Három eljegyzésből egy házassággal végződött, de egy éven belül elváltak. Szánalmasnak nem mondanám, sajnálom szegényt, pszichológiai eset.
2017. okt. 1. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Ehhez ismerni kellene a körülményeket. Mi miatt szakítottak, mikor szakítottak a lánykéréshez képest...

Mert van olyan ismerősöm, akit nem tartok emiatt szánalmasnak, max. nem túl jó emberismerő, vagy nem úgy jött ki a lépés (később megcsalták, a pasas egy trauma miatt durván inni kezdett, és nem hagyta, hogy segítsenek rajta)... van, aki meg ilyen 2 hét után feltett kérésekre is igent mond, aminek kb. az a lényege, hogy "stipi-stopi, te nem dughatsz mással" meg láthatóan sok a vita a kapcsolatban, aztán a pasas így akarja kiengesztelni, de utána megy minden elölről... na, az tényleg elég kínos.

2017. okt. 2. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!